The Witcher 1 CAT potion iksiri nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 10

GokdenizGuner

Hectopat
The Witcher 1 oynarken yer altı mezarı gibi bir yere giriyoruz ve oradaki gulyabanileri kesmemiz gerekiyor ama içerisi çok karanlık ve oyun benden CAT potion yapmamı istiyor. Ama bende o iksirin tarifi yok ve yapamıyorum takıldım kaldım. Nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

Nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Ama Witcher 1 iksir yapabilmek için, pazar alanındaki satıcıların birinden kitap vb. alman gerekiyor. Yani iksir yapımı için bir şeyler okuman gerekiyor. Yoksa karakter iksiri yapamıyor.

The Witcher 1 oynarken yer altı mezarı gibi bir yere giriyoruz ve oradaki gulyabanileri kesmemiz gerekiyor ama içerisi çok karanlık ve oyun benden CAT potion yapmamı istiyor. Ama bende o iksirin tarifi yok ve yapamıyorum takıldım kaldım. Nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

Bir sitede böyle yazmışlar, tarifi olmadan bile yapabiliyorsun "potion base + 1 green ingredient + 2 yellow ingredients" içeriğiyle "unknown potion" yani bilinmeyen iksir olarak oluyormuş. Ne kadar işe yarar bilmiyorum 🙃

Oyundaki bütün formül ve kitapları mutlaka satın al ve oku;emin ol işine çok yarayacaklar. Cat iksirini yapamamanın sebebi de ya malzemelerin eksik ya da potion base yani alkol yok envanterinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı