The Witcher 1 ve 2 alınır mı?

569801

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar, bu oyunlar kimde duyduysam çok övüldü fakat ben daha önce bırakın bu tarz da bir oyun oynamayı videosunu bile izlemedim, sizce denemeye değer mi? Böyle savaş, dövüş oyunlarını falan pek sevmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmeseniz de alın dursun bir kenarda. İkisini toplasanız 6-7TL bir şey ediyor. Zam gelebilir. Ayrıca olur da heveslenirseniz Witcher 2 gayet güzel bir oyun. Witcher 3 indirim almamış ama o da önceki oyununun üzerine koyan ve başarısız olmayan nadir oyunlardan. Witcher 1 zaten tarihi eser.

Arkadaşlar, bu oyunlar kimde duyduysam çok övüldü fakat ben daha önce bırakın bu tarz da bir oyun oynamayı videosunu bile izlemedim, sizce denemeye değer mi? Böyle savaş, dövüş oyunlarını falan pek sevmem.

Steam'de 4.15TL var 2 oyun 6.61TL ediyor Steam'de param olsa hemen alırdım güzel oyunlar ve o fiyata bedava denemeni öneririm.

The Witcher 1'in hikayesi 2. oyundan çok daha iyi ancak oynanış günümüze göre oldukça kötü geliyor.
İki oyun da almaya değer ve en azından hikayeyi net olarak öğrenmek için oynanmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı