The Witcher 2 gemi enkazı nerede?

O Vergen kadar iğrenç bir yer görmedim ben. Bir yola giriyor, kayboluyorsun ve geri dönemiyorsun. Sırf kaybolacağımı bildiğim için her bir yolun başlangıcında save alıyordum.
Hana git der giderken kaybolurdum, gitmem gereken yol alt yollardan tünel gibi bir yerdi sanırsam. Philippa’nın odasına gir der girmeye çalışırım Elf abiler sokmaz. Meğer arka kapıdan giriyormuşuz. O arka kapıyı bulana kadar canım çıkıyordu benim. Peki neden? CDPR ne düşünmüş anlayamadım tam olarak bu sistemi yaparken.

Son düzenleme:
Mekanik kısmına katılıyorum:) Şurayı anlayamadım, Kayran'ı öldürdün mü?

Aradan uzun bir zaman geçti, yanlış hatırlıyor olabilirim. Ama ikinci gemi enkazını bulmak zorunda değilsiniz diye biliyorum hocam. Şahsen ben yapmamıştım. J tuşundan görevi değiştirebiliyorsun.

Herhangi bir video bulamadım. Ama anlatılanlara göre, Pontar Nehri boyunca, ormanların içinden yürüyorsun.
Evet doğru, kayranı öldürdüm.
Orada gemi enkazı vardı ya orada bir şeyler bulmuştum, ikinci gemi enkazına gitmem söylendi ama kanser bir haritası ve mekaniği olduğu için yapamıyorum.

Zorunlu değilse nasıl değiştirebilirim?
Witcher 2’nin en kanser noktasına yakalandınız sanırsam. Yolları düzgün bir şekilde göstermediği için genelde ben de sıkışıp kalıyordum oynarken. Hele Vergen içerisinde kaybolmak delirtiyor insanı.
Maalesef evet. Çok iyi oyun ama bu kısımlarını yapanlar malmış galiba.

Evet doğru, kayranı öldürdüm.
Orada gemi enkazı vardı ya orada bir şeyler bulmuştum, ikinci gemi enkazına gitmem söylendi ama kanser bir haritası ve mekaniği olduğu için yapamıyorum.

Zorunlu değilse nasıl değiştirebilirim?
Kayran'ı öldürmüşsün, o görevle bir bağlantın kalmamış senin. Mukus örneği almak için gidiyorduk sanırım o gemiye. Zorunlu bir görev değil yani.

J tuşuna basıyorsun. Ardından yapmak istediğin görevi seçip oyuna dönüyorsun. Yanında gri renkte bir boşluk olanlar ana görev, yanında hiçbir şey olmayanlar ise yan görev, kontrat oluyordu diye biliyorum.

Kayran'ı öldürmüşsün, o görevle bir bağlantın kalmamış senin. Mukus örneği almak için gidiyorduk sanırım o gemiye. Zorunlu bir görev değil yani.

J tuşuna basıyorsun. Ardından yapmak istediğin görevi seçip oyuna dönüyorsun. Yanında gri renkte bir boşluk olanlar ana görev, yanında hiçbir şey olmayanlar ise yan görev, kontrat oluyordu diye biliyorum.

Durum bu.

The Witcher 2 15.02.2021 17_46_50.png

Bu var, diğeri de kralların katili olan yani, geçilmeyecek derecede zor.
Bunda yer falan gözükmüyor, ne yapmam gerektiğini anlayamadım.
Oyun ömrümü yedi.
Eki Görüntüle 880812
Bu otomatik bir görev, yer falan göstermiyordu. "Gizemli Nehir" de bir yan görev, yapılması zorunlu değil. Resimden böyle anlaşılıyor. Kralların Katilleri'nde de bir yer gözükmüyordu sanırım. Bir yerde hata var ama nerede bulamadım.

Kayran'ı öldürdükten sonra, Flotsam'daki tüccarlardan ödülünü aldın mı hocam? Çünkü Kayran görevinden sonra bu görev geliyor. Ondan sonra da Letho devreye giriyor ama siz daha oralara gelmemişsiniz. Aklıma bir tek ödülü almayı unuttuğunuz geliyor. Bu fotoğraftaki görevlerden aşağısında neler var? Daha görevler var gibi duruyor ama onlar büyük ihtimalle yapılmış görevler olacaktır.

Bu otomatik bir görev, yer falan göstermiyordu. "Gizemli Nehir" de bir yan görev, yapılması zorunlu değil. Resimden böyle anlaşılıyor. Kralların Katilleri'nde de bir yer gözükmüyordu sanırım. Bir yerde hata var ama nerede bulamadım.

Kayran'ı öldürdükten sonra, Flotsam'daki tüccarlardan ödülünü aldın mı hocam? Çünkü Kayran görevinden sonra bu görev geliyor. Ondan sonra da Letho devreye giriyor ama siz daha oralara gelmemişsiniz. Aklıma bir tek ödülü almayı unuttuğunuz geliyor. Bu fotoğraftaki görevlerden aşağısında neler var? Daha görevler var gibi duruyor ama onlar büyük ihtimalle yapılmış görevler olacaktır.
Bahsettiğiniz şey 100 dinar vermişti adam ama biz 200 dinar istemiştik adam da halkı ne kadar sevdiğimi bilsinler demişti, o mu?

Dosya Ekleri

• The Witcher 2 15.02.2021 19_06_06.png
    The Witcher 2 15.02.2021 19_06_06.png
    744,6 KB · Görüntüleme: 74
  • The Witcher 2 15.02.2021 19_06_16.png
    The Witcher 2 15.02.2021 19_06_16.png
    706,2 KB · Görüntüleme: 89
  • The Witcher 2 15.02.2021 19_06_23.png
    The Witcher 2 15.02.2021 19_06_23.png
    661,1 KB · Görüntüleme: 84
Bahsettiğiniz şey 100 dinar vermişti adam ama biz 200 dinar istemiştik adam da halkı ne kadar sevdiğimi bilsinler demişti, o mu?
Sanırım odur. Kayran'ı öldürdükten sonra ödül alıyorsun tüccarlardan, o kadar.

O gemi görevinin hikayeyle bir bağlantısı yok. Bir şeyi atlıyoruz ama neyi atladığımızı bilmek için yeterli bilgi yok. Aklıma bir şey gelmiyor, @Lyrinx'de müsait olduğunda bir baksın.

Sanırım odur. Kayran'ı öldürdükten sonra ödül alıyorsun tüccarlardan, o kadar.

O gemi görevinin hikayeyle bir bağlantısı yok. Bir şeyi atlıyoruz ama neyi atladığımızı bilmek için yeterli bilgi yok. Aklıma bir şey gelmiyor, @Lyrinx'de müsait olduğunda bir baksın.
SS falan isterseniz atayım.
Bir de şey soracağım, illa bu kral katilini öldürmek zorunda mıyız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı