The Witcher 2 "olayların gelişmesini bekle" diyor

hutr353

Zeptopat
Daha fazla  
The Witcher 2'de Vergen'deyim. Olayların gelişmesini bekle diyordu. Bütün şehri kaç kere dolaştım, meditasyon yapıp zamanı ilerlettim, gördüğüm her NPC'le konuştum, bir sürü etkinlik yaptım bir şey olmadı sonra j basıp görev seçtim onları da yapamıyorum. Philippa ile konuş diyor evin önünde iki tane elf var falan işte yapamıyorum hiçbir şey kaldı oyun böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu ana görev bile değil, yan görev. Üçüncü Bölüm'de sonu gelecek bi' mevzu, onun için de hikayeden ilerlemeniz lazım, dediğim gibi.
@hutr353
İsminin yanında kalkan simgesi olanlar ana görev. Gittiği yere kadar onları yapın, aynı konudaki gibi beklemenizi gerektiren bi' mevzu olursa diğer ana görevlerden devam edin.
"Bekle"den kastı diğer ana görevleri yaparak hikayeyi ilerletmeniz, harbiden öyle beklemeniz değil... Çözüm garantisi vermek gibi olmasın ama İkinci Bölüm'ün görevleri rahatça görülecek şekilde görev listenizin bi' ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Thorak'ın evine gidip anahtar aldınız mı?

Hayır.

Böyle.
"Bekle"den kastı diğer ana görevleri yaparak hikayeyi ilerletmeniz, harbiden öyle beklemeniz değil... Çözüm garantisi vermek gibi olmasın ama İkinci Bölüm'ün görevleri rahatça görülecek şekilde görev listenizin bi' ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• The Witcher 2  Assassins of Kings Screenshot 2025.09.11 - 16.33.15.59.png
    The Witcher 2 Assassins of Kings Screenshot 2025.09.11 - 16.33.15.59.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 10
Bu ana görev bile değil, yan görev. Üçüncü Bölüm'de sonu gelecek bi' mevzu, onun için de hikayeden ilerlemeniz lazım, dediğim gibi.
@hutr353
İsminin yanında kalkan simgesi olanlar ana görev. Gittiği yere kadar onları yapın, aynı konudaki gibi beklemenizi gerektiren bi' mevzu olursa diğer ana görevlerden devam edin.

Çözüm
Ana görevleri seçiyorum J'den yapabildiğimi yapıyorum hepsinde olayların gelişmesini bekle diyor hala ne yapacağım? Başka ana görev yapamıyorum Philippa ile konuş evine gidip diyor giremiyorum oraya dediğim gibi hala.

Tamam ilerliyorum buldum.

Tamam ilerliyorum buldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı