A Abdulhamit Yılmaz Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 63 3 Ağustos 2020 #1 Yakın zamanda Witcher 2 oynamaya başlamıştım biraz ilerledim ve oyuna girdiğimde kayıtlı oyunlar yerinde hiçbir şey görünmüyor ama dosyalara girdiğim zaman tüm Save dosyalarım duruyor sebebi ne olabilir?
Yakın zamanda Witcher 2 oynamaya başlamıştım biraz ilerledim ve oyuna girdiğimde kayıtlı oyunlar yerinde hiçbir şey görünmüyor ama dosyalara girdiğim zaman tüm Save dosyalarım duruyor sebebi ne olabilir?
H halil yurtsever Decapat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 165 Çözümler 1 3 Ağustos 2020 #2 Sistem geri yükleme ile geri alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS A Abdulhamit Yılmaz Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 63 3 Ağustos 2020 #3 Silinen üye dedi: Sistem geri yükleme ile geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım benim save dosyalarım duruyor ama oyun içinde gözükmüyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sistem geri yükleme ile geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım benim save dosyalarım duruyor ama oyun içinde gözükmüyor