Evet.İlginç. Save dosyasından sonra böyle oldu, değil mi?
Bir de soru soracağım sana.
Çift çekirdekli işlemci ile 800x600 ayarda oynanabilir mi oyun? Witcher 3

Son düzenleme: 

Evet.İlginç. Save dosyasından sonra böyle oldu, değil mi?
Dostum belli başlı birkaç oyunların fotoğrafını atar mısın? Çoğu oyun benim değil, ya da ben hatırlamıyorum.Evet.Eki Görüntüle 886984
Bir de soru soracağım sana.
Çift çekirdekli işlemci ile 800x600 ayarda oynanabilir mi oyun? Witcher 3
Dostum belli başlı birkaç oyunların fotoğrafını atar mısın? Çoğu oyun benim değil, ya da ben hatırlamıyorum.
Çok düşük FPS alırsın maalesef, oynayamazsın. Ama Config içeriklerini düzenlediğin taktirde oynanabilir, şu videoya bir bakabilirsin.
Örneğin, en çok oynadıklarım:Tabii atarım da sen hangi oyunlara sahip olduğunu belirtirsen ona göre SS atabilirim.
Ben senin olduğunu düşünüyorum, çünkü tam o zaman böyle oldu.
Eğer değilse de şifre falan değiştiririm.
Sadece Rocket League var.Örneğin, en çok oynadıklarım:
Eki Görüntüle 887037

O olabilir dostum, hesabının şifresini veya mailini değiştirebilirsin.Sadece Rocket League var.
Hayır yani hesabım da çalınmadı olağan dışı bir hareket yok.
Bir arkadaşım bana senin oyunlarını başka Steam hesabından oynayabiliyorum demişti.
O olabilir mi?
Teşekkür ederim. Zaten Steam Guard açık, şifreyi falan değiştirip oturumları kapatırım.O olabilir dostum, hesabının şifresini veya mailini değiştirebilirsin.
Bir örnek daha atayım, karşılaştırabilirsin.
Eki Görüntüle 887041
Oyunun hangi kısmında olduğunuzu bilmeden nasıl bir Save atmalıyız ki?
Hocam oyunun sürümüyle uyumlu save dosyası bulmanız lazım yoksa açmaz.Selamlar, acaba Witcher 2 de dosyalarım silinmişse ve başka save dosyalarını oyunuma aktaramıyorsam ne yapmalıyım? İlk kez bir oyunda böyle bir şey ile karşılaşıyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.