Çözüldü The Witcher 3 1920x1080P olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Masaüstünde 1366x768P kullanıyorum çünkü 1920x1080 yaptığımda görüntü bulanıklaşıyor ve tam ekran olmuyor. Oyunlarda ise 1920x1080 yapıyorum, oyunun tam ekranını veriyor ancak Afterburner değerlerini tam göstermiyor, çok dert değil diye umursamadım.
Şimdi The Witcher'a geçtim ancak 1920x1080P olmuyor, Graphics yerinde yok, en fazla 1200 var o da daha bulanık zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gerçekten çok enteresan çözünürlüğü kafasına göre ayarlaması. İlla ki bir yolu vardır. Bilen arkadaşlar çıkacaktır. Pes etmek yok. Yennefer benim oyun dünyasındaki tek aşkım. Ben hep kendim baştan oynayarak bitirdim Witcher'ı. Birçok kez bitirmişliğim var. Site bilmiyorum fakat kayıt dosyalarını paylaşanlar oluyordu. Bence en temizi baştan başlayarak, tadını çıkara çıkara oynayın. Kayıt dosyalarına bulaşmak, oyundan soğumanıza neden olur. Yanlışlıkla ana hikayenin sonunu öğrenmiş olursunuz. Birden fazla sonu olsa da, kendi seçimlerinizle nasıl bir sona gideceğinizi görmek daha hoş olur.
Masaüstü çözünürlüğünü 1920*1080 yapıp deneyin bir de. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Yabancı forumlarda kimisi windows güncelleyerek problemi çözdüklerini yazmış.

Masaüstü çözünürlüğünü 1920*1080 yapıp deneyin bir de. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Yabancı forumlarda kimisi windows güncelleyerek problemi çözdüklerini yazmış.
Onu bu konuyu açmadan önce denemiştim de, yazdığınız cevapları tekrar okurken 1920*1080 yazın demişsiniz, ben 1920x1080 yazıyordum. Bir alakası var mı?
Not defterinde default olarak 1024x768 yazıyor zaten.

Onu bu konuyu açmadan önce denemiştim de, yazdığınız cevapları tekrar okurken 1920*1080 yazın demişsiniz, ben 1920x1080 yazıyordum. Bir alakası var mı?
Not defterinde default olarak 1024x768 yazıyor zaten.
Hayır yok. Direk "x" anlamında yıldız koyuyordum. Windows'unuz ve ekran kartınız güncel değilse, güncelleyerek deneyebilirsiniz. Başka gerçekten aklıma bir şey gelmiyor. :/

Hayır yok. Direk "x" anlamında yıldız koyuyordum. Windows'unuz ve ekran kartınız güncel değilse, güncelleyerek deneyebilirsiniz. Başka gerçekten aklıma bir şey gelmiyor. :/
Hocam 2K yaptım hala 768P gözüküyor, bir şey değişir mi öyle kalsa? Çünkü yavaş yavaş vazgeçmek üzereyim bu işten. :/

Bir de son olarak belki biliyorsunuzdur, profil fotoğrafınızda Yeneefer yengenin fotoğrafı var diye.
Ben önceden oyunu blood and wine ile oynamıştım arkadaşın hesabında. Şimdi ben normal olanı satın aldım diye yedeklediğim ve o kadar oynadığım dünyayı kabul etmiyor. Destination: Skellige görevinde bir world bulabilir miyim? Öyle bir site mi biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Gerçekten çok enteresan çözünürlüğü kafasına göre ayarlaması. İlla ki bir yolu vardır. Bilen arkadaşlar çıkacaktır. Pes etmek yok. Yennefer benim oyun dünyasındaki tek aşkım. Ben hep kendim baştan oynayarak bitirdim Witcher'ı. Birçok kez bitirmişliğim var. Site bilmiyorum fakat kayıt dosyalarını paylaşanlar oluyordu. Bence en temizi baştan başlayarak, tadını çıkara çıkara oynayın. Kayıt dosyalarına bulaşmak, oyundan soğumanıza neden olur. Yanlışlıkla ana hikayenin sonunu öğrenmiş olursunuz. Birden fazla sonu olsa da, kendi seçimlerinizle nasıl bir sona gideceğinizi görmek daha hoş olur.

Çözüm
Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim. Oyuna 0'dan başlayacağım öneriniz üzerine. Çok zevkliydi zaten bir daha oynarsam bir şey kaybetmem.
Oyunun sonunda boşluğa düşmem umarım.

İfadeler: WTC
Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim. Oyuna 0'dan başlayacağım öneriniz üzerine. Çok zevkliydi zaten bir daha oynarsam bir şey kaybetmem.
Oyunun sonunda boşluğa düşmem umarım.
Rica ederim. Düşeceksiniz maalesef. Ama aradan bir kaç ay geçtikten sonra tekrar oynayacaksınız. Mesela ben her yıl düzenli olarak 1 defa bitiriyorum. Gwent kart oyununa değinmiyorum bile. Oyun içinde saatlerce kendini oynatan başka bir oyun. Göze çarpmayan o kadar çok detay var ki oyunda, insan hayret ediyor. Youtube üzerinden arada bakıyorum, o kadar çok oynamama rağmen hala dolu detay görüyorum. Sonra CD Projekt'e bir daha hayran oluyorum. Bu tür ince detaylar, şu anki devirde bir Rockstar, bir de CD Projekt tarafında oluyor. Bu iki firmanın değerini bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…