The Witcher 3 alınır mı?

Ben aldım, beğenmedim ve oyun alacak fazla param olmadığı için iade edip başka oyun almıştım. Bence oynamayacaksanız bile alın, kütüphanenizde dursun.

Merhaba. The Witcher 3 şu anda Steam'de 6 dolar. Sizce alınır mı? Yoksa kış indirimlerini mi bekleyeyim.

Ben PS'den almıştım 50TL'ye geçen hafta 1 saat oynadım beni içine çekmedi çok oynanışı falan hoşuma gitmedi hiç hele at sürmesi çok kötü hikayesi çok güzel diyorlar al bence oynarsan oyna oynamazsan da dursun kütüphanende.

Merhaba. The Witcher 3 şu anda Steam'de 6 dolar. Sizce alınır mı? Yoksa kış indirimlerini mi bekleyeyim.
Hocam 130 saatim var toplam. Yaz tatilinde her gün 6-7 saat oynuyordum. Hikayesi, açık dünyası ve oynanışı gerçekten mükemmel. Tavsiye ederim, oynanır.

Hafızam keşke silinse de bu oyunun rezilliğini tekrar hatırlamasam. İnanılmaz kötü. Düşük Grafikli at sürme oyunundan ibaret. 3 tane combat hareketi var onun dışında başka bir şey yok. New Gen halinde bile çöp grafikli oyun yapmışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı