The Witcher 3 alınır mı?

bilgekagan09

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games'te 165 TL'ye düşmüş oyun. Biliyorum fiyatı gayet ucuz ama ben RDR 2'yi bile sıkılıp silmiş bir insanım paramın da boşa gitmesini istemem. Oynayanlar spoiler vermeden oyun içeriğini anlatabilir mi?

Rol yapma açık dünya oyunu RDR'den sıkıldıysan bundan da sıkılacağını düşünüyorum. Ben bir kere bitirdim tüm DLC leriyle bidahada oynamam ama bence bir kez oynanması gerekir

The Witcher 3: Wild Hunt, açık dünya, hikâye odaklı bir rol yapma oyunu. Sen Geralt of Rivia adında profesyonel bir canavar avcısını (witcher’ı) oynuyorsun. Geralt, hem tehlikeli yaratıkları avlayarak para kazanan hem de karmaşık politik, ahlaki ve insani olayların içine sürüklenen biri.

Oyun dünyası devasa ve detaylı: kasabalar, ormanlar, bataklıklar, kaleler... Her yerde bir hikâye, gizem ya da yan görev var.
Savaş sisteminde kılıç ustalığı, iksirler, büyü (işaretler) ve strateji önemli.

Ama oyunun asıl gücü seçimlerinde — verdiğin kararlar dünyayı, karakterleri ve hikâyenin gidişatını gerçekten değiştiriyor.
Kısacası:
Orta Çağ havasında, ahlaki gri tonları bol, karakter derinliği yüksek, özgür bir fantezi macerası.

The Witcher 3: Wild Hunt, açık dünya, hikâye odaklı bir rol yapma oyunu. Sen Geralt of Rivia adında profesyonel bir canavar avcısını (Witcher'ı) oynuyorsun. Geralt, hem tehlikeli yaratıkları avlayarak para kazanan hem de karmaşık politik, ahlaki ve insani olayların içine sürüklenen biri.

Oyun dünyası devasa ve detaylı: Kasabalar, ormanlar, bataklıklar, kaleler... Her yerde bir hikâye, gizem ya da yan görev var.
Savaş sisteminde kılıç ustalığı, iksirler, büyü (işaretler) ve strateji önemli.

Ama oyunun asıl gücü seçimlerinde — verdiğin kararlar dünyayı, karakterleri ve hikâyenin gidişatını gerçekten değiştiriyor.
Kısacası:
Orta Çağ havasında, ahlaki gri tonları bol, karakter derinliği yüksek, özgür bir fantezi macerası.

Fanatiğisin herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Epic Games'te 165 TL'ye düşmüş oyun. Biliyorum fiyatı gayet ucuz ama ben RDR 2'yi bile sıkılıp silmiş bir insanım paramın da boşa gitmesini istemem. Oynayanlar spoiler vermeden oyun içeriğini anlatabilir mi?

RDR2'yi 15 saat oynayıp silmiş biri olarak Witcher 3'e 3 kere başladım, ilkinde 3-4 saat oynayıp sildim ama daha sonra iki kez başladım. Oyunun başı biraz ağır maalesef, özellikle Velen'deki Baron'un görevleri beni bezdirmişti. Oraları atlarsan gerçekten de oynadığın en iyi oyunlardan birini oynamış olursun. Ortalama 40-50 saatte bitiyor bu arada.

RDR2'yi 15 saat oynayıp silmiş biri olarak Witcher 3'e 3 kere başladım, ilkinde 3-4 saat oynayıp sildim ama daha sonra iki kez başladım. Oyunun başı biraz ağır maalesef, özellikle Velen'deki Baron'un görevleri beni bezdirmişti. Oraları atlarsan gerçekten de oynadığın en iyi oyunlardan birini oynamış olursun. Ortalama 40-50 saatte bitiyor bu arada.
Lanetli bebek yüzünden sürekli Alt + F4 çekmiştim.

DLC leriyle birlikte oynanır. Dövüş mekanikleri biraz eski kalıyor, eğer çok rahatsız olacaksan bu oyunu bıraktırabilir. Ayrıca geç açılan bir oyun bence ama alıştıktan sonra dlcleriyle birlikte aklında uzun süre yer edecek bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı