luckluckii
Hectopat
15 tl mi olmus? Vay anasini. 3 yil once 200tl vermistim. Kendimi mal gibi hissediyorum.
Kartlarda olmuyor hocamHocam gönderdiğiniz kartın 1 hafta bekleme süresi oluyor.
Steam takas linkinizi atın buraya ban sebebi değilse birileri atar satılabilecek bir şeyler.
Üzüldüm ve komiğime gittiYaklaşık 2 haftadır Witcher 3 indirimi bekliyordum ve sonunda geldi ancak ben Witcher 3 için Steam cüzdanımda 14.90 TL para bekletmiştim ve oyunun GOTY sürümü 14.99 TL'den satışa çıktı ve bana 9 kuruş lazım. Almayı denediğimde Steam bana yeterli bakiye yok cevabını veriyor ve şu an 9 kuruş kazanmak içim tek yol CS:GO'dan skin düşürmeye uğraşmak gibi gözüküyor (Prime status Upgrade'e sahibim). Bana başka alternatif yol sunabilecek var mı?
Steam'e cüzdan bakiyesi + kart gibi bir seçenek mi geldiAlt tarafı aileden birinin kartı ile alacaksın karttan 9 kuruş çekilecek.
Ben de bu durumu yaşamıştım. Öyle bir şey var mı diye denedim olmadı direk tüm parayı çekiyordu karttan.Zaten vardı.
Ciddiyim eğer istiyorsan atabilirim takas ile. Baktım şimdi envanterde bir tane 24 kuruşluk grafiti var. Cevap vermemişsin diye yazdımYaklaşık 2 haftadır Witcher 3 indirimi bekliyordum ve sonunda geldi ancak ben Witcher 3 için Steam cüzdanımda 14.90 TL para bekletmiştim ve oyunun GOTY sürümü 14.99 TL'den satışa çıktı ve bana 9 kuruş lazım. Almayı denediğimde Steam bana yeterli bakiye yok cevabını veriyor ve şu an 9 kuruş kazanmak içim tek yol CS:GO'dan skin düşürmeye uğraşmak gibi gözüküyor (Prime status Upgrade'e sahibim). Bana başka alternatif yol sunabilecek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.