The Witcher 3 anlamak için Witcher 2 gerekli mi?

Ben hiçbir şey bilmiyorken 3. oyundan başladım ilk oynadığımda fazla bir şey anlamamıştım sebebi karakterleri bilmiyordum ikinci kez oynadığımda daha iyi anladım ve şu an Steam de 75 saat PS4 Pro ile hemen, hemen 90-100 saatim vardır.

Hocam bazı boşluklar olabilir o yüzden oynamanızı öneriyorum ama eğer oynamak istemiyorsanız yani sadece hikayesi önemliyse herkesin dediği gibi YouTube'tan falan özet videolarını izleyebilirsiniz. Ama oyunlardan önce vaktiniz varsa kesinlikle kitapları da okuyun. Oyunlar -yanlış bilmiyorsam- kitaplardan sonra geçiyor. Ben şahsen kitaplarını bitirmedim, oyunlarını oynadım ama kitapları okumanız sizin için daha faydalı olacaktır. He derseniz ki vaktim yok o zaman onların da özet videolarını izleyebilirsiniz.

Ya optimizasyonu kötü evet ama bence oynamalı ki bence 1 de oynamalı hikaye için ama 1 için oyun denemez o kadar kötü. Bana göre yani videolarına bakarsanız ne demek isteğimi anlarsınız.

Ben oynamadan anladım. Çok da iyi geldi vallaha Witcher 2'yi oynama isteği uyandırmadı hikaye bakımından.

Kitapları okursan daha iyi olur göndermeleri, hikayeyi ve karkterleri tanırsın.

Bilmiyorum bence 1. Oyunun vuruş mekaniği o kadar kötü değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…