Sürprizbozan The Witcher 3, aşırı güçsüzüm

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle size tavsiyem oynamadıysanız, serinin diğer oyunlarına mutlaka bulaşmanız. 1. oyundan itibaren tüm seriyi oynarsanız, inanılmaz bir tatmin yaşarsınız. Diğer türlü zaten hikaye size çok karmaşık gelecektir. Sorununuza gelecek olursak, öncelikle oyunda mümkün olduğunca yan görev yapmaya çalışın. Rpg oyunlarının omurgası hikaye ise, derisi yan görevleridir. Witcher bu konuda inanılmaz eğlenceli ve sürükleyici yan görevler sunarak, biz oyuncuların işini oldukça kolaylaştırmakta. Kesinlikle denk geldiğiniz her yan görevi yapmalısınız. İkinci olarak, eğer imkanınız ve azminiz varsa; belirli sınıfların zırhlarını ve kılıçlarını bulun (örneğin ayı okulu zırhı). Savaşmaktan çekinmeyin. Gördüğünüz her canavarı ( tabi seviyesi sizden düşükse) öldürmeye çalışın. Ben şahsen baron görevini diğer yan görevleri ve kontratları tamamladıktan sonra bitirmiştim. Baronun bulunduğu şehirdeki ve pek tabi civar köylerdeki yan görevleri ve kontratları tamamlarsanız, görevi rahat rahat geçersiniz. İyi oyunlar diliyorum.

Suyun altında mousenin tekerleğine basarsan Geralt otomatik olarak arbalet çıkartıyor ve kendi ateş ediyor.Nişan alma derdin kalmıyor.Sadece bir kez basman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…