Çözüldü The Witcher 3 ''Bir kule dolusu fare'' görevi geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHADOWOFMORDOR

Picopat
Yer
Kocaeli, İzmit
Arkadaşlar merhaba. The Witcher 3: Wild Hunt'ta bir görevde takılı kaldım. Görevin adı 'Bir kule dolusu fare'. 'Kuleyi araştır' diyor. Kulenin her yerini gezdiğim halde görev ilerlemiyor. Bu görevde takılı kaldım. Nasıl geçeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. The Witcher 3: Wild Hunt'ta bir görevde takılı kaldım. Görevin adı 'Bir kule dolusu fare'. 'Kuleyi araştır' diyor. Kulenin her yerini gezdiğim halde görev ilerlemiyor. Bu görevde takılı kaldım. Nasıl geçeceğim?
Lamba ile gezmeniz lazım diye hatırlıyorum, bazı parıltılar olacak onlara lambayı getirirseniz orada hayaletler canlanıp bazı olayları canlandıracaklar.

Bir tane meşaleyi yakmanız veya söndürmeniz lazımdı diye biliyorum üst katta, ondan sonra laboratuvara geçit açılacak.
Tamam. Deneyeceğim.
Edit: Görev 1.katta gösteriyor. 2.kata da çıktım. Her yere ışık tuttum. Hayaletleri zaten izledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 153
Tamam. Deneyeceğim.
Edit: Görev 1.katta gösteriyor. 2.kata da çıktım. Her yere ışık tuttum. Hayaletleri zaten izledim.
Hayaletlerin birinde animasyon girmesi lazım. Ona soru sorarak sohbet ediyorsunuz. Bu dediğim hayaleti göremediysen üst katlara daha dikkatli bak. Birde benim bu dediğim hayalet gizli geçitle açılan katta da olabilir tam hatırlamıyorum. Arkadaşların dediği gibi çıkabildiğin en üst kata çık, orada sağ tık basılı tutarak gizli geçidi açan bir kol ara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı