Sürprizbozan The Witcher 3 "Ciri'nin izinden" görevi nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Witcher2746

Centipat
Daha fazla  
Oyundaki kontratlar dahil ana görevlerin ve yan görevlerin hepsi tamam. Sadece Ciri'nin Skellige'da olup olmadığını öğren görevi kaldı. Kısaca tıkandım. Ne yapmam gerek? Haritada herhangi bir görev namına hiçbir işaret de yok.

Oyundaki kontratlar dahil ana görevlerin ve yan görevlerin hepsi tamam. Sadece Ciri'nin Skellige'da olup olmadığını öğren görevi kaldı. Kısaca tıkandım. Ne yapmam gerek? Haritada herhangi bir görev namına hiçbir işaret de yok.

Gemi ile Skellige'ya gidip ana görevleri takip etmen gerek istikamet Skellige görevini yapacaksın ilk.

Gemi ile Skellige'ya gidip ana görevleri takip etmen gerek istikamet Skellige görevini yapacaksın ilk.
yaptım onları skellige de en son kayıp kişiler de kurt görevi vardı onu yaptım youtube den baktığım kadarı ile yennefer ile beraber yapıyorlar kurt görevini ancak bende yennefer hiç çıkmadı
tamam çözdüm. En baştan baladım skellige için. Şu maske görevinin sonunda (geçmişin izleri görevi sanırım) sana 2 seçenek sunuyor biri yennefer ile git, diğeri ise yennefer ile orada buluş ben ilk başta 2. yi seçmiştim bugluymuş o. 1. seçince düzeldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı