The Witcher 3 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Spyruss_

Hectopat
RAM
16gb
Ekran kartı
rx560
Anakart
A320M-H
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200G
resim_2023-07-26_194819772.png

The Witcher indirmiştim dün. Bugün gireyim dedim. Oyuna girerken böyle hata vermeye başladı. Bu hatadan sonra disk bozuk hatası verdi. Orada PC'ye reset attığımda düzeldi ama bu hata kaldı. Oyunu yeniden indirip yüklediğimde de bu hata ile karşılaştım. Birçok kere oyunun dosyalarını doğrulamama rağmen böyle hata veriyor. BIOS güncelledim. PC güncelleştirmelerini yaptım. Hala çözülmedi. Nasıl çözebilirim?

Next gen versiyonu ise, oyunu eski haline çevirin. Steam- Kütüphane-Witcher 3 Sağ Tık-Özellikler-Betalar-Beta Katılımı-Hiçbiri yazan seçeneği classic olarak seçin ve oyunu eski haline döndürün. Tahminimce düzelecektir çünkü eski sürümde hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım.

Next gen versiyonu ise, oyunu eski haline çevirin. Steam- kütüphane-Witcher 3 sağ tık-özellikler-betalar-beta katılımı-hiçbiri yazan seçeneği classic olarak seçin ve oyunu eski haline döndürün. Tahminimce düzelecektir çünkü eski sürümde hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım.

Denedim olmadı DirectX 12 de dosya bulunamadı diyo. DirectX 11 de direkt başlatmıyo oyun açılmıyor. oyunu doğruladım bu arada.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-27_002519398.png
    resim_2023-07-27_002519398.png
    597 KB · Görüntüleme: 37
İlk once bilgisayarından Microsoft ondrivi etkisiz hale getir tamamen kapat oyle dene girmeyi cözüm olmazsa 2. olarak.
Steam'den aldiysan oyunu Cloud kayidi kapat oyunun bir de oyle dene.

Aynısı birkaç gündür bende de oluyor. Daha önceki açılmış konulara da baktım oradaki çözüm yollarını da denedim fakat değişen bir şey olmadı. Buradaki yazılanları da denedim fakat yine bir yararı olmadı. Bazen kafasına göre hiç atmıyor bazen de oyunu oynamaya başladıktan yarım saat sonra falan atıyor. Herhangi bir çözümü var mı acaba?

Aynısı birkaç gündür bende de oluyor. Daha önceki açılmış konulara da baktım oradaki çözüm yollarını da denedim fakat değişen bir şey olmadı. Buradaki yazılanları da denedim fakat yine bir yararı olmadı. Bazen kafasına göre hiç atmıyor bazen de oyunu oynamaya başladıktan yarım saat sonra falan atıyor. Herhangi bir çözümü var mı acaba?

Kanka bende HDD de ye indirince oluyordu bayağı bir denedim sonra gittim SSD kurdum geçti güzel de oynatiyor. Tam çözüm değildir ama farklı bir diske kurmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı