The Witcher 3 Wild Hunt Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

khamekheku

Femtopat
Arkadaşlar merhaba herkese.

Kısa bir süre önce Steam'den The Witcher 3'ü satın aldım. Bilgisayarım ve ekran kartım bayağı eski fakat aynı özelliklerde oynayan insanlar gördüm YouTube'da ve forumlarda. Buradan ve yabancı sitelerden çok fazla aradım taradım fakat sorunumu çözemedim. Steam'den açıyorum oyunu, "çalışıyor" gösteriyor, çok kısa anlık bir siyah ekran oluyor ve kapanıyor. Kendi dosyasına da crashler oluşturuyor her denediğimde.

Logfile dosyamı paylaşıyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sistemim: Intel Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz
RAM: 16 GB
Windows 10 Pro
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 540M

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update kısmında güncelleme varsa yapın. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp bir de öyle deneyin.

Visual C++ paketlerinin güncel olduğundan ve ayrıca ekran kartı sürücüsünün de güncel olduğundan emin olunuz.

Windows Update kısmında güncelleme varsa yapın. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp bir de öyle deneyin.

İkisini de yaptım fakat halen açılmıyor.

Visual C++ paketlerinin güncel olduğundan ve ayrıca ekran kartı sürücüsünün de güncel olduğundan emin olunuz.

Hepsini güncelledim. Ekran kartını da güncellemek istediğimde zaten güncel uyarısı alıyorum.
Başka önerebileceği olan biri var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı