The Witcher 3 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

sinezorro

Kilopat
RAM
8 gb 3600 mhz
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
ryzen 5 5600x
Arkadaşlar The Witcher 3'e başladım ve 30 saat kadar oynadım kasma vs sorun yoktu. Son 2 gündür oyun hem kasıyor (FPS düşüyor oyunda) hem de çöküyor, hata raporu gönder-gönderme seçeneği karşıma çıkıyor. Oyun neden kasmaya başladı ve bu çökme sorunu neden olmuş olabilir?
GTX 1650 ekran kartı, Ryzen 5 5600X işlemcim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar The Witcher 3'e başladım ve 30 saat kadar oynadım kasma vs sorun yoktu. Son 2 gündür oyun hem kasıyor (FPS düşüyor oyunda) hem de çöküyor, hata raporu gönder-gönderme seçeneği karşıma çıkıyor. Oyun neden kasmaya başladı ve bu çökme sorunu neden olmuş olabilir?
GTX 1650 ekran kartı, Ryzen 5 5600X işlemcim var.

Oyuna güncelleme gelmeden önce oynayıp bitirmiştim. Bilgisayarım da kötüydü 30-40 FPS'te anca oynuyordum ona rağmen hiç çökmedi donmadı. Geçen yine bir başlayayım dedim güncel halini bahane ederek. Fakat DX12 ile oynayınca ekranın kenarlarında siyah bar oluyor. Yani tam ekran değilmiş gibi oyun, çözümünü bulamadım. Bayağı 6-7 ay önceden beridir bu durumu yaşayan var. Yani güncelleme getiripte çözmemişler, bir de çökme sorunu yaşadım aynı sizin gibi. 1-2 saatte bir oyun çöküyor, 1-2 saatte bir çökmese bile oyuna girdiğim gün illaki 1 kere çöküyor. Sorun yüksek ihtimal oyundan kaynaklı, bizlik bir problem değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı