om3rkaya10
Hectopat
O kadar ilerlemişken ilişkiyi silmek oyunda hataya sebep olabilir mi emin değilim. Ben yolda çok ilerlemeden ayrıldım.
Anlamıyorum ki Yennefer'ı sevmek için kendimi zorluyorum ama böyle avallac'h gemide beklerken Triss uzaklara uzun uzun bakıyor sonra diyalogda Yennefer'la sizin mutluluğunuzu bölmek istemiyorum tarzı bi' diyalog geçince kalbini bırakıyorsun. Yennefer bence odunun teki. Kaer Morhen'deki Yennefer'la sevişme sahnesinin öncesine bildiğin kalk lan sevişelim tarzı söylüyor insan birazcık romantik olur be kardeşim kırk takla attık oyun boyu Yennefer'ı bulucazda ayarlıcaz diye.
Hikayeyi bitireli biraz geçmişti üzerinden, şimdi yeni oyun+ olarak oynuyorum. Yine üzüleceğiz desene :/.Anlamıyorum ki Yennefer'ı sevmek için kendimi zorluyorum ama böyle Avallac'h gemide beklerken Triss uzaklara uzun uzun bakıyor sonra diyalogda Yennefer'la sizin mutluluğunuzu bölmek istemiyorum tarzı bi' diyalog geçince kalbini bırakıyorsun. Yennefer bence odunun teki. Kaer Morhen'deki Yennefer'la sevişme sahnesinin öncesine bildiğin kalk lan sevişelim tarzı söylüyor insan birazcık romantik olur be kardeşim kırk takla attık oyun boyu Yennefer'ı bulucazda ayarlıcaz diye.
Kitapları okuyan çoğu kişi Triss'i sevmez, kitapları tam olarak bitirmesem de biraz araştırınca biraz hak verdim bu kesime.Anlamıyorum ki Yennefer'ı sevmek için kendimi zorluyorum ama böyle Avallac'h gemide beklerken Triss uzaklara uzun uzun bakıyor sonra diyalogda Yennefer'la sizin mutluluğunuzu bölmek istemiyorum tarzı bi' diyalog geçince kalbini bırakıyorsun. Yennefer bence odunun teki. Kaer Morhen'deki Yennefer'la sevişme sahnesinin öncesine bildiğin kalk lan sevişelim tarzı söylüyor insan birazcık romantik olur be kardeşim kırk takla attık oyun boyu Yennefer'ı bulucazda ayarlıcaz diye.
Kitap okumayacağım acaba neden Triss'i sevmiyor kitabı okuyanlar yani spoiler verir misin?Kitapları okuyan çoğu kişi Triss'i sevmez, kitapları tam olarak bitirmesem de biraz araştırınca biraz hak verdim bu kesime.
Reddit'te birisinin yorumu geldi aklıma: "Biz oyuncular için Triss, Geralt için Yennefer."
Ben hikayeyi Triss ile bitirmiştim. Yeni oyun B&W başladım yağ, bomba falan gelsin diye sonda da herhalde Triss gelir diyordum. Sonra bir baktım Dandelion. Herif cıvığın teki hiç hazzetmiyorum. Ama hapishaneden bizi kurtardığında bir tık yakınlaştımHikayeyi bitireli biraz geçmişti üzerinden, şimdi yeni oyun+ olarak oynuyorum. Yine üzüleceğiz desene :/.
Tabii ki.Kitap okumayacağım acaba neden Triss'i sevmiyor kitabı okuyanlar yani spoiler verir misin?
Hayır.. Kalbimden vuruldum. İçki içtiğimiz sahneden camdan kaçtım diyordu Trissle mi oldun be kardeşim. Ulan Lambert, Keira'yı getirmiyorum Kaer Morhene savaşta da yardım yok Vesemirle öbür dünyaya. Ama şöyle düşünürsek Geralt'ta önüne gelenle yatıyor beTabii ki.
Yennefer ve Geralt genel olarak daha olgun karakterlerken Triss daha çocuksu, zaten bunu oyunda falan hissetmişsinizdir.
Phillipa Triss'i parmağıyla oynatıyor. Phillipa kim diye sorarsan oyunda Djikstra'dan kurtardığımız büyücü kadın, hani kör olan. Triss Phillipa'dan korktuğu için Yennefer'ın Ciri'yi koruma isteğini reddediyor ve Phillipa'nın yanında duruyor. Çoğu insanın nefretini kazanma sebebi budur.
Triss, Geralt hafızasını kaybedince bundan yararlanıyor. Ek olarak Triss büyük ihtimalle Lambert'la Geralt'ı aldatmış. Bunun birçok kanıtı var.
Şu video gayet detaylı anlatıyor, kesinlikle izlemelisiniz. Ne kadar ilk başta duyunca saçma bir teori gibi gelse de bu videodan sonra inanıyorum ben bu duruma. Lambert zaten Geralt'tan bir şey sakladığını belli ediyor her türlü Witcher 3'te fakat çoğu oyuncu ne olduğunu anlamıyor.
Witcher 2'yi oynarken ben cidden fark etmiştim bu detayları fakat hiç araştırmamıştım. Triss bence iyi bir karakter ve hâlâ kötü hisler beslemiyorum Triss'e karşı fakat Geralt'ın ruh eşi bana göre Yennefer'dir, en başından en sonuna kadar. Ek olarak yazını spoiler içerisine al, başkaları spoiler yiyip durup dururken üzülmesin.Hayır.. Kalbimden vuruldum. İçki içtiğimiz sahneden camdan kaçtım diyordu Trissle mi oldun be kardeşim. Ulan Lambert, Keira'yı getirmiyorum Kaer Morhene savaşta da yardım yok Vesemirle öbür dünyaya. Ama şöyle düşünürsek Geralt'ta önüne gelenle yatıyor be
Tabii ki.
Yennefer ve Geralt genel olarak daha olgun karakterlerken Triss daha çocuksu, zaten bunu oyunda falan hissetmişsinizdir.
Phillipa Triss'i parmağıyla oynatıyor. Phillipa kim diye sorarsan oyunda Djikstra'dan kurtardığımız büyücü kadın, hani kör olan. Triss Phillipa'dan korktuğu için Yennefer'ın Ciri'yi koruma isteğini reddediyor ve Phillipa'nın yanında duruyor. Çoğu insanın nefretini kazanma sebebi budur.
Triss, Geralt hafızasını kaybedince bundan yararlanıyor. Ek olarak Triss büyük ihtimalle Lambert'la Geralt'ı aldatmış. Bunun birçok kanıtı var.
Şu video gayet detaylı anlatıyor, kesinlikle izlemelisiniz. Ne kadar ilk başta duyunca saçma bir teori gibi gelse de bu videodan sonra inanıyorum ben bu duruma. Lambert zaten Geralt'tan bir şey sakladığını belli ediyor her türlü Witcher 3'te fakat çoğu oyuncu ne olduğunu anlamıyor.
Witcher 2'yi oynarken ben cidden fark etmiştim bu detayları fakat hiç araştırmamıştım. Triss bence iyi bir karakter ve hâlâ kötü hisler beslemiyorum Triss'e karşı fakat Geralt'ın ruh eşi bana göre Yennefer'dir, en başından en sonuna kadar.