The Witcher 3 ekipmanların sınıflarında en iyisi ve en kötüsü nelerdir?

Hello213000

Femtopat
Katılım
12 Mart 2024
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba oyuna yeni başladım 10 level cıvarındayım oyunda çeşitli ekipmanlar görüyor buluyorum en iyi ekipmanlar hangi türde(renk) pek bulamadım (internette vs )
Yani şu an elimde oyunun kendi hediye ettiği " eski eser" adında kahverengi itemler bulunuyor - mavi - sarı vs. gibi itemler var bunların hangisi en yükseği.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekipman kalitesi/nadirliği açısından oyundaki rastgele loot olarak çıkan eşyalar için renk sıralaması koyu turuncu (relic - eski eser/antika/yadigar, her neyse) > sarı (magic - büyülü) > mavi (master - uzman?) > beyaz (common - sıradan/yaygın) şeklinde. Ama bunların yerine yeşil renkli build'inize uygun Witcher setleri kullanmanız ve loot olarak bulduklarınızı satmanız daha iyi olur.
Yine de size kalmış tabii.

Şu an oyunda seviyenize en yakın Griffin (11 seviye, İşaret build'i ağırlıklı) seti, onun dışında Kedi (18 seviye, saldırı gücü - hızlı saldırı agırlıklı) ve Ayı setleri (20 seviye, hasar tanklama - güçlü saldırı agırlıklı) var. Oyunda ilerledikçe bulursunuz, internette ayrıca konuyla alakalı rehberler olması lazım. Aratsanız çıkar.
Gereksiz bi' detay olarak ben 20 küsür seviyeden itibaren Kedi zırhı ve Ayı kılıçlarıyla takılıyordum, o noktaya gelene kadar idare etmesi için önce Griffin, sonra Kedi kullanmıştım mesela.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı