The Witcher 3 en akıcı ve en iyi grafik ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 10

Nwork

Decapat
Daha fazla  
RAM
KINGSTON 16GB
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB
Anakart
GIGBYTE A620-H
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F TRAY Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W
Arkadaşlar merhaba. Kısa süre önce yeni bir sistem aldım ve RTX teknolojisini kullanmak için elimde bulunan tek oyun da The Witcher 3. bu oyunda RTX açmak istiyorum ve RT Ultra ayarlarda RTX ve DLSS kalite modlarında oyun 60 ve bazen 60 altına düşebiliyor. Önerdiğiniz ayarlar var mıdır? RTX açık mı kalmalı yoksa kapalı mı? Bu oyunun RTX olayını pek anlayamadım.

Arkadaşlar merhaba. Kısa süre önce yeni bir sistem aldım ve RTX teknolojisini kullanmak için elimde bulunan tek oyun da The Witcher 3. bu oyunda RTX açmak istiyorum ve RT Ultra ayarlarda RTX ve DLSS kalite modlarında oyun 60 ve bazen 60 altına düşebiliyor. Önerdiğiniz ayarlar var mıdır? RTX açık mı kalmalı yoksa kapalı mı? Bu oyunun RTX olayını pek anlayamadım.

Bu oyunda RTX'in optimizasyonu leş gibi, açma kesinlikle. Onun dışında bütün her şeyi fulleyebilirsin. Zaten ahım şahım bir fark olmuyor. Sadece bir tık daha cilalı oluyor onu da detaylı incelemeden anlamak zor.

Hocam dlss sürümünü güncellemeyi unutmayın, oyun içerisindeki sürüm çok eskiydi.

Öncelikle merhaba. Bende RTX 4070-Ryzen 5 5600x kombinasyonu kullanıyorum. Witcher 3'te ultra ayarlarda(RTX açık) ortalama 80 fps alıyorum. Sadece RTX kapattığımda(diğer ayarlar ultrada) fps ortalama 120'ye çıktı. Çok fps düşüren bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. O yüzden RTX kapalı oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı