luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Ne yapmalıyım arkadaşlar? M'ye bastığımda diğer şeylere giriliyor fakat envantere girilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 luanq dedi: Ne yapmalıyım arkadaşlar? M'ye bastığımda diğer şeylere giriliyor fakat envantere girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan tuş atamalarına bakar mısınız? Envanteri farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
luanq dedi: Ne yapmalıyım arkadaşlar? M'ye bastığımda diğer şeylere giriliyor fakat envantere girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan tuş atamalarına bakar mısınız? Envanteri farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #3 luanq dedi: Ne yapmalıyım arkadaşlar? M'ye bastığımda diğer şeylere giriliyor fakat envantere girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum. Artı 0 Eksi
luanq dedi: Ne yapmalıyım arkadaşlar? M'ye bastığımda diğer şeylere giriliyor fakat envantere girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 3 Mayıs 2021 #4 Hermitus dedi: Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle yapiyorum. Bu sekilde daha kolay bence. Artı 0 Eksi
Hermitus dedi: Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle yapiyorum. Bu sekilde daha kolay bence.
veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #5 Hermitus dedi: Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yaptığı gibi de olmadıysa save alıp yeniden yükleyin. Bazı sorunları çözüyor bu. Artı 0 Eksi
Hermitus dedi: Hocam ben hiç tuş kullanmıyorum. Sadece harita için m basıyorum. Onun dışında diğer sekmelere b tuşuna basarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yaptığı gibi de olmadıysa save alıp yeniden yükleyin. Bazı sorunları çözüyor bu.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #6 methz dedi: Ben de oyle yapiyorum. Bu sekilde daha kolay bence. Genişletmek için tıkla... Açıkcası benimki üşengeçlikten diğerlerinin tuşlarını ezberlemedim. Artı 0 Eksi
methz dedi: Ben de oyle yapiyorum. Bu sekilde daha kolay bence. Genişletmek için tıkla... Açıkcası benimki üşengeçlikten diğerlerinin tuşlarını ezberlemedim.
Doğukan Ürker Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 518 Çözümler 3 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2021 #7 "ı" tuşu olması lazım. Artı 0 Eksi
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #8 Hocam backspace ana panel olmalı oradan girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #9 Hamzz dedi: Ayarlardan tuş atamalarına bakar mısınız? Envanteri farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle değil direk envanter siyah yani üstüne gelince efekt bile olmuyor girilmiyor. Doğukan Ürker dedi: "ı" tuşu olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi yapamazsın diyor Gördüğünüz gibi böyle Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Ayarlardan tuş atamalarına bakar mısınız? Envanteri farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle değil direk envanter siyah yani üstüne gelince efekt bile olmuyor girilmiyor. Doğukan Ürker dedi: "ı" tuşu olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi yapamazsın diyor Gördüğünüz gibi böyle
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #10 luanq dedi: Öyle değil direk envanter siyah yani üstüne gelince efekt bile olmuyor girilmiyor. Bunu şimdi yapamazsın diyor Gördüğünüz gibi böyle Eki Görüntüle 1004998 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
luanq dedi: Öyle değil direk envanter siyah yani üstüne gelince efekt bile olmuyor girilmiyor. Bunu şimdi yapamazsın diyor Gördüğünüz gibi böyle Eki Görüntüle 1004998 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrular mısınız?