Çözüldü The Witcher 3 expansion Pass nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buluntu

Centipat
Katılım
23 Şubat 2023
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle ben oyunu PS 5'ten oynuyorum. Oyunun iki DLC'sini de almak istedim. İki DLC'ninde birlikte satıldığı bir paket olduğunu öğrendim. Bu paketi satın aldım lakin bu DLC'leri oyuna nasıl tanımlayacağımı bulamadım. Oyuna normal devam et dediğimde DLC'ler gözükmüyor. En kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum.
 
Çözüm
Kanka onlar seçilemiyor işte
O zaman içerik direkt indirilmemiş demektir.

Kanka yardımın için çok sağ ol. Vallahi her şeyi denedim olmadı galiba DLC'leri ayrı ayrı tekrar alacağım.
Ayrı ayrı alıp boşuna paranızı harcamayın. Expansion Pass dediğimiz şey zaten Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'lerinin bulunduğu paket. Bir değişiklik olmaz yani.


Hemen şöyle bir ekleme yapıyorum hocam, olayı çözdüm.
PS Store'da satılan Expansion Pass sadece The Witcher 3'ün PS4 sürümü için geçerli. PS Store'da DLC'lerin ikisini de alınabilir olarak görme sebebiniz o DLC'lerin PS5 sürümü olması.
Yani aslında olay şu; siz DLC'lerin PS4 sürümünü aldınız ve oyunun kendisini PS5 sürümünde oynadığınız için DLC'leri oyun içinde göremiyor, oynayamıyorsunuz.
Olayı 2 şekilde çözebilirsiniz;
Ya oyunu PS4 sürümüne alıp oynayacaksınız,
Ya da aldığınız Expansion Pass'i edebiliyorsanız iade edeceksiniz ve DLC'lerin PS5 sürümünü ayrı ayrı PS Store'dan tekrar alacaksınız.
expansionpass.png
Tekrar almak çözüm değil hocam. Eğer satın aldığınızdan eminseniz plastationa mail atın. Lisans ile ilgili bir problem olabilir. Ben AC Odyssey için season pass aldığımda kurarken neleri yüklemek istediğimi soruyordu. Yukarıda belirttiğim options, içerikleri yönet kısmından da Far Cry 6 Gold edition paketlerinin hepsini görebiliyorum.
 
Yok vallahi olmadı. Kanka sildim yükledim her şeyi denedim ama olmadı. Yani nasıl olmadı hala anlamış değilim. Galiba Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'lerini ayrı ayrı tekrar alacağım. Expansion Pass niye olmadı halen anlamış değilim.
Eğer Expansion Pass'i aldıysanız DLC'leri tekrar alamazsınız zaten.
 

Geri
Yukarı