The Witcher 3 GOTY için tavsiyeler

Dean.308

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
2.766
Çözümler
8
Yer
New Austin
Oyuna yeni başladım. :D Önerilerinizi bekliyorum... Oyunu beğendim fakat karakterin bazı şeylerin içine giriyor ve kapılar buglu. Onun dışında sorun yok. Neyse, önerilerinizi yazmayı unutmayın.

Zorluk seviyem: Hikaye ve kılıç.
 
Ölüm marşı + Düşman seviye yükseltme (enemy upscaling) özelliklerini açıp oynayın. Yoksa bir süre sonra aşırı kolaylaşıyor oyun.

Ufak tefek bugları, mekaniğinde pürüzleri vs var ama dünyaya ve oyuna alıştığınızda, içine girdiğinizde bir daha bırakamıyorsunuz. Başlarda sıkılsanız da bir süre sabredin derim. Yan görevleri yapın bol bol, haritayı keşfedin, diyalogları mutlaka okuyun, karakterleri anlayın.

Oyunun başında Viper School Silver ve Steel Sword setini bulun. İnternetten bakabilirsiniz hangi tüccarın haritasını sattığına. Çok iyi iki kılıç.
 
Oyunda ne yapmak istiyorsanız onu yapın. İnsanların verdikleri tavsiye ya da spoiler alarak oyuna devam ederseniz pişman olabilirsiniz. En azından kendinizin istediği gibi oynarsanız "ya keşke şu görevde şunu deseydim" demezsiniz.
 
Mekanikler dışında sıkıntı yok oyunda. Ayrıca Hikâye ve Kılıç zorluğu kısa sürede sıkabilir. Oyun zor olunca mekaniğin yarattığı eksiği kapatıyor biraz. Son tavsiyem de bol bol haritayı kesfetmen. Dünya'nın tadını çıkar, oldu bittiye getirme oyunu.
 

Geri
Yukarı