S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 12 Mayıs 2021 #11 Odyofil dedi: Zorlayabilir, denemekten bir şey olmaz ama. Genişletmek için tıkla... Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi?
Odyofil dedi: Zorlayabilir, denemekten bir şey olmaz ama. Genişletmek için tıkla... Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #12 SALOOWEN dedi: Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi? Genişletmek için tıkla... Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz.
SALOOWEN dedi: Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi? Genişletmek için tıkla... Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 12 Mayıs 2021 #13 Odyofil dedi: Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık.
Odyofil dedi: Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 13 Mayıs 2021 #14 SALOOWEN dedi: Ne zaman çıkacak hala belli değil. Genişletmek için tıkla... Belli sayılır aslında, bu senenin ikinci yarısında geleceğini söylemişti CDPR.
SALOOWEN dedi: Ne zaman çıkacak hala belli değil. Genişletmek için tıkla... Belli sayılır aslında, bu senenin ikinci yarısında geleceğini söylemişti CDPR.
K KeremWalker Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #15 [QUOTmerhabalar bu modu bend ekurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz kurmakla ilgili SALOOWEN dedi: Hocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırum Odyofil dedi: Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz. Genişletmek için tıkla... hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorum
[QUOTmerhabalar bu modu bend ekurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz kurmakla ilgili SALOOWEN dedi: Hocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırum Odyofil dedi: Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz. Genişletmek için tıkla... hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorum
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 24 Aralık 2024 #16 KeremWalker dedi: [QUOTmerhabalar bu modu bend ekurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz kurmakla ilgili banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırum hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aylar asırlar oldu çok hatırlamıyorum malesef, yanlış yönlendirme yapmayayım.
KeremWalker dedi: [QUOTmerhabalar bu modu bend ekurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz kurmakla ilgili banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırum hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aylar asırlar oldu çok hatırlamıyorum malesef, yanlış yönlendirme yapmayayım.