Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi?Zorlayabilir, denemekten bir şey olmaz ama.
Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi?Zorlayabilir, denemekten bir şey olmaz ama.
Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz.Normalde her şey full 70FPS oynuyorum. Her modu kurmam sanırım. Deniyeceğim. Peki hocam işler ters giderse benim saveler falan gidebilir mi?
Hocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık.Save de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz.
Belli sayılır aslında, bu senenin ikinci yarısında geleceğini söylemişti CDPR.Ne zaman çıkacak hala belli değil.![]()
banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırumHocam 1-2 tanesini kurdum ''wow'' oldum. Bir kaç tane daha kurcam. Elinize sağlık.![]()
hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorumSave de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genede garantiye almak için yedeklerseniz hiç fena olmaz.
Hocam aylar asırlar oldu çok hatırlamıyorum malesef, yanlış yönlendirme yapmayayım.[QUOTmerhabalar bu modu bend ekurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz kurmakla ilgili
banada yardımcı olurmusun yayında witcher 3 modlu oynıycam grafiklerdem ötürü kurmayı bilmiyoırum
hala aktifseniz sizinle iletişime geçmek istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.