The Witcher 3 Gwent'de hep yeniliyorum

AtakanGuney

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Witcher 3 oynamaya başladım 3 gün önce. Şu an Velen şehrindeyim. Bundan önce hiç adam akıllı Gwent oynamamıştım. Gelen yan görev için Gwent oynamaya gittim. Gwent'i öğrenmek için YouTube'dan videolar seyrettim ve anladığımı düşünüyorum. Ama nedense karşıma çıkan kimseyi yenemedim. Kart kazanmak için birilerinin yanına gitmemi söylüyor oyun. Gidiyorum, oynuyorum, yeniliyorum ve bu her zaman oluyor. Sizce neden yenemiyorum? Ak Bostan'a dönüp oradan mı kasılmam gerek acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, zorluğu kolaya çektim. Bu başarımların gelmesini engellemez değil mi?
Oynanış ayarlarında. Her rakibin kendine özel taktiği oluyor bir de ona göre önlem al. Buz veya sis kullanmak gibi.
Teşekkürler, şeyden dolayı böyle bir konu açtım, acaba daha önceden oynamam da mı gerekiyordu da ben oynamadığım için mi yenemiyorum diye.

Hangi deste ile oynadığınız çok önemli. Daha oyunun başında oynadığınızı varsayarak Kuzey Diyarlarından örnek vereceğim.

O görevlere gitmeden önce köylerdeki demirci, otacı gibi NPC karakterlerden kartlar kazanabilirsiniz. Bu harita üzerinden nerede kimle Gwent oynayacağınızı öğrenebilirsiniz.
Kazandığınız kartlarla birlikte gelen düşük seviyeli ( Zavallı Piyade gibi ) destenizde bulundurmayın. Sadece yüksek kartları bulundurun ve Savaş Sisi gibi özellik kartlarının hepsini destenize koymayın, kalabalıklaştırmaktan fazlasını yapmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı