Çözüldü The Witcher 3 Hearts Of Stone finalinde seçenek vermedi.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Toussaint Düklüğü
Oyunu daha önce de bitirdim. Şimdi de bitirdim. DLC'lere geçtim. Hearts of stone bitti ama en sonunda seçim yaptırıyordu. Olgierd'e yardım et ya da karışma diye bana hiçbirini sormadı. Ayna ustası, Olgierd'i öldürdü. Yaptığım seçimlerden dolayı böyle bir durum olumuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu daha önce de bitirdim. Şimdi de bitirdim. DLC'lere geçtim. Hearts of stone bitti ama en sonunda seçim yaptırıyordu. Olgierd'e yardım et ya da karışma diye bana hiçbirini sormadı. Ayna ustası, Olgierd'i öldürdü. Yaptığım seçimlerden dolayı böyle bir durum olumuş olabilir mi?
Professor Shakeslock için opsiyonel bir görev var. Eğer onu yapmazsan finalde ne yapacağını bilmediğin için oyun sana seçenek sunmayacak. Yani Olgierd'ı kurtarmanın yolu olmayacak.
Professor Shakeslock için opsiyonel bir görev var. Eğer onu yapmazsan finalde ne yapacağını bilmediğin için oyun sana seçenek sunmayacak. Yani Olgierd'ı kurtarmanın yolu olmayacak.
O adamla konuşup Gaunter O'dimm'in hikayesini ve kim olduğunu öğrenmelisin. Onu söyledikten sonra yenmenin yolunu da söylüyor.
Yanlış hatırlamıyorsam yaptığın seçimlerden kaynaklanıyor. Görev başlangıcından itibaren bazı koşulları yerine getirmen gerekiyor. Yani seçim sadece sonda değil. Görev içerisinde 5 seçim varsa bunun 3 ünü yerine getirmen gerekiyor ki sonda bir seçim daha açılsın şeklinde.

O adamla konuşup Gaunter O'dimm'in hikayesini ve kim olduğunu öğrenmelisin. Onu söyledikten sonra yenmenin yolunu da söylüyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı