Witcher 3 Hearts of Stone alınır mı?

  • Konuyu başlatan Yarst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.743
Senaryo olarak ana oyundan ve B&W’dan daha iyi buluyorum HoS’u. Almışken B&W ile beraber olduğu paketi alırsanız daha iyi olur. B&W, HoS’dan da daha büyük bir ek paket.

Hile yapmanıza gerek yok oynarken, bol bol Yrden ve Igni kullanırsanız rahatça geçeceksinizdir.
 
Hocam oyunda Yennefer'ınolduğunu bilmekle aynı şey değil mi bu? Dizilerin fragmanlarında da görürsün bunları zaten mesela pek spoiler mi bilemedim.
Hayır değil çünkü bu bir DLC ve oyunun ana hikayesinden bağımsız.
Hocam DLC var bende, oyunun öncesini öğrenmek ve temiz bir başlangıç için başladım Witcher 2'ye zaten. Yan görev ve DLC'leri yapmamıştım ve bu canavarın ismini ben ilk defa duydum. Ben yandım başkası yanmasın diye belirttim.
Pardon kusura bakmayın.
 
Ben bu dlcyi çok beğenmemiştim. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ancak toplam 5 bölümü varsa 1 bölümünü beğendim sadece. Ancak uygunsa alınabilir
 
Arkadaşlar merhaba. Daha önceden Hearts of Stone almıştım ama kurbağa prens denen yaratık yüzünden oyunu iade ettim. Bilmiyorum, tekrar alınır mı? Orayı geçemediğim için iade etmiştim. Sizce tekrar alayim mi? Hile kullanarak orayı geçer devam ederim diye düşünüyorum ama.(şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.)

Kurbağa prens ilk görevdi galiba 15 20 dakikalık uğraş sonunda yapılacak bir görev zaten hep aynı hareketleri yapıyor zıplayınca kaçın dili dodgeleyin sonra vurun hep bu kombo ile kesebilirsiniz. Ateşli şeyler kullanman gerek, ıgni işaretine ve danseden yıldız bombasına karşı aşırı zayıf bir boss. Kesinlikle yeniden almalısın. En az oyun kadar güzel 2 DLC'den biri.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı