The Witcher 3 hikâye işleyişi hakkında

Yer
İstanbul Pendik
Daha fazla  
Meslek
Denizci/Öğrenci
Konu içeriği spoiler içermektedir.
Arkadaşlar oyun sonum Nilfgraad kralığında olmadı. Yani ciri'yi Efsunger kılıcını veremedim. Bu neden dolayı oldu? Sonrasında ise oyun koca karıların olduğu o yıkık binada bitti. Canavarlar falan geliyor ve oyun bitti. Bende böyle yani. Bu kötü son sanırım duyduğuma göre ve sonra DLC olarak ilk hangisinin oynanacağını bilmediğim için Blood and Win oynadım ve ben ana hikayede Triss ile birlikte olup Yeneffer'ı tersledim. Yani Triss ile her şeyi yaşadım. Neyse oyunu ana hikayesini o karakterle bitirmeme rağmen Blood and Win'de bana mektup Triss'den değil Yenefer'dan geldi ve sevgili dostum Geralt diye mektup geliyor, anlamadığım nokta neden Triss'den değil de Yen'den. Ayrıca Blood and Win'e bitiği an eve girdiğimde beni Dandeleon karşıladı. Burada monitöre bak kala kaldım neden nasıl oldu bunlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Ciri'nin efsunger olmasını istiyorsanız Nilfgaard savaşı kaybetmeli (Radovid'i öldürmezsen Nilfgaard kaybeder. ) ve Ciri'yi Emyhr'e götürmemen lazım.

Muhtemelen aralarında sadece biriyle romantik bir ilişki yolu seçilmeli. Önce Triss'in Novigrad görevlerini yaparsın ve ilişkini kurarsın daha sonra Yennefer'e bu durumu açıklayıp Skelliege görevleri sırasında ilişkinizi bitirirsin. Ondan sonra Triss mektubu yollar. Default olarak Yennefer herhalde görünüyor. Ek olarak dlc görevlerini ana hikaye bittikten sonra yapmanı önerirdim sana. Daha mantıklı olurdu. Oyun zaten bitmiyor.

Son düzenleme:
Böyle durumlarda spoiler olduğunu belirtin. Bir uyarı ekleyin lütfen.

Böyle durumlarda spoiler olduğunu belirtin. Bir uyarı ekleyin lütfen.

Ortada çok fazla bir spoiler yok. Ayrıca spoiler veren kişi zaten kapatmış. Oynamadığın bir oyun hakkındaki hikayesiyle alakalı açılmış bir konuya neden giriyorsun?

Eğer tamamen Yennefer'i tersleyip Triss ile beraber olsaydın mektup Triss'ten gelecekti. Eve girdiğinde Dandelion'un karşılaması demek ne Triss ile ne de Yennefer ile beraber olmuşsun demek. Ek olarak Dandelion'un gelmesi için ya Ciri'nin ölmüş olması gerekir.
Velhasıl birşeyleri eksik yapmış olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…