The Witcher 3 için tavsiye

ElysionX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Evren
Daha fazla  
Arkadaşlar, The Witcher 3 oyununa başlamayı düşünüyorum, bilenler varsa taktik, bilgi verecek var mı? :D. bir de 1 ve 2 yi oynamadan başlayacağım bir sıkıntı olur mu?

Öncelikle evet, sıkıntı olur. Oyunun başlarında "Ne oluyor?" diye sorgulamaya başlarsın. İlk önce Witcher 1 ve 2'yi oyna. Oynamayacaksan Witcher 1'in ve 2'nin hikâye videolarını izle. Witcher 1'i oynamazsan anlarım fakat 2'yi oynamanı öneririm kesinlikle.

Öncelikle evet, sıkıntı olur. Oyunun başlarında "Ne oluyor?" diye sorgulamaya başlarsın. İlk önce Witcher 1 ve 2'yi oyna. Oynamayacaksan Witcher 1'in ve 2'nin hikâye videolarını izle. Witcher 1'i oynamazsan anlarım fakat 2'yi oynamanı öneririm kesinlikle.
Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.

Video ile izlemeni öneririm. 2 neyse de 1 oynanmaz bence. Oynanış videolarını izle. Uyarsa oynarsın. 2'nin gideri birazcık var ama çok yok. Oynanışı sıkıntı. Zıplama ve atlama gibi basit eylemlerde bile oyuna küfredip alt f4 yapabilirsiniz.
Oyunun doğrudan 1 ve 2 ile alakası yok kısacası. Videoları izle. Önemli birkaç detay var onları öğren yeterli bence.

Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.
1'in oynanış kısmı genel olarak alışık olanından farklı, evet. Ben 1'i de seviyorum fakat oynamak istememek normal.

2 oldukça iyi bir oyundur. Atlamamanı tavsiye ederim, tabii yine de atlayacaksan internetten bu oyunların hikâyelerine bak.

1'in oynanış kısmı genel olarak alışık olanından farklı, evet. Ben 1'i de seviyorum fakat oynamak istememek normal.

2 oldukça iyi bir oyundur. Atlamamanı tavsiye ederim, tabii yine de atlayacaksan internetten bu oyunların hikâyelerine bak.
Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.

Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam, bunu izleyin. Bu video 1. oyunun hikâyesini anlatıyor. Tabii bayağı bir basitleştirme işlemi uygulayarak.

Hocam seninle aynı durumdaydım. Hem 2 farklı kaynaktan izledim hemde okudum ve rahat bir şekilde anladım. Kaynaklarım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3. linkteki yazıyı 2. videoda anlatıyorlar. Hem oku hem izle oturur kafana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı