Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.Öncelikle evet, sıkıntı olur. Oyunun başlarında "Ne oluyor?" diye sorgulamaya başlarsın. İlk önce Witcher 1 ve 2'yi oyna. Oynamayacaksan Witcher 1'in ve 2'nin hikâye videolarını izle. Witcher 1'i oynamazsan anlarım fakat 2'yi oynamanı öneririm kesinlikle.
1'in oynanış kısmı genel olarak alışık olanından farklı, evet. Ben 1'i de seviyorum fakat oynamak istememek normal.Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.
Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.1'in oynanış kısmı genel olarak alışık olanından farklı, evet. Ben 1'i de seviyorum fakat oynamak istememek normal.
2 oldukça iyi bir oyundur. Atlamamanı tavsiye ederim, tabii yine de atlayacaksan internetten bu oyunların hikâyelerine bak.
Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.
Witcher 1 öneririm o kadar da kötü gelmedi bana. (En kolay modda oynamanızı tavsiye ederim en zor modda bilgisayarı kırma olasılığınız yüksek.)Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.
Hocam seninle aynı durumdaydım. Hem 2 farklı kaynaktan izledim hemde okudum ve rahat bir şekilde anladım. Kaynaklarım:Şimdi Witcher 1'in hikayesini dinlemeye çalıştım fakat hiç bir şey anlamadım ya.
Witcher 1'in o zorluğuyla kafayı yemeyen adam ben Witcher 1 oynadım diyemez.Witcher 1 öneririm o kadar da kötü gelmedi bana. (En kolay modda oynamanızı tavsiye ederim en zor modda bilgisayarı kırma olasılığınız yüksek.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.