Hocam zaten en zor modda oynadığım için kolayı tavsiye ediyorum gerçekten böyle bir zorluk yok ya.Witcher 1'in o zorluğuyla kafayı yemeyen adam ben Witcher 1 oynadım diyemez.![]()
Hocam zaten en zor modda oynadığım için kolayı tavsiye ediyorum gerçekten böyle bir zorluk yok ya.Witcher 1'in o zorluğuyla kafayı yemeyen adam ben Witcher 1 oynadım diyemez.![]()
Buyrun hocam, bunu izleyin. Bu video 1. oyunun hikâyesini anlatıyor. Tabii bayağı bir basitleştirme işlemi uygulayarak.
Witcher 2'yi mekanikleri sebebiyle sildim. Bu benim görüşüm öncelikle. Oyuna belli başlı tırmanacak ve inecek yerler var. Merdivenden 1 basamak önce atlayamıyorsunuz tamamen inmeniz gerekli. Nerede tırmanmanız gerektiğini oyun söylüyor. Kontroller Witcher 3 gibi öğretici değil. 3 saat oynamama rağmen yetenekleri bile adam akıllı kullanamıyordum.Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.