The Witcher 3 için tavsiye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Buyrun hocam, bunu izleyin. Bu video 1. oyunun hikâyesini anlatıyor. Tabii bayağı bir basitleştirme işlemi uygulayarak.

Hocam zaten bunu izlemiştim hiç bir şey anlamamıştım. :D
 
Witcher 1'in mekanikleri berbat diyorlar 2'yede kanser diyorlar.
Witcher 2'yi mekanikleri sebebiyle sildim. Bu benim görüşüm öncelikle. Oyuna belli başlı tırmanacak ve inecek yerler var. Merdivenden 1 basamak önce atlayamıyorsunuz tamamen inmeniz gerekli. Nerede tırmanmanız gerektiğini oyun söylüyor. Kontroller Witcher 3 gibi öğretici değil. 3 saat oynamama rağmen yetenekleri bile adam akıllı kullanamıyordum.
 
Witcher 2, Witcher 1'den grafik ve mekanik olarak gelişmiş olsa bile bence hala mekanikleri kötü bir oyundur. Görev sistemini anlatma biçimi de kötüdür. Bence direk Witcher 3'den başlıyarak devam edin. 1. ve 2. oyunun Witcher 3 ile bağlantısı var ama oynamasanızda Witcher 3'de çoğu olayı kavrıyacaksınız. İlk 2 oyunu oynayarak Witcher'dan soğutmayın kendinizi. 3. oyun hikaye anlatımıyla ve oynanışıyla gayet başarılı bir oyun. Müzik tercihleriyle oyun ayrı bir seviyeye çıkıyor. Hiç kendinize işkence etmeyin ve 3. oyundan başlayın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı