Sürprizbozan The Witcher 3 kanlı baron görevinde farklı sonlar nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baran Kameray

Zeptopat
Daha fazla  
Daha önce Witcher 3 bitirdim (spoiler!) önceki save de Ciri Witcher oluyor ve Vesemier'in kolyesini alıyordu. Daha sonra vahşi av generali öldürmeye gittiğimizde ormanın hanımları ile karşılaşıyor ve ikisini öldürüp biri kolyeyi alıp kaçıyordu. Soracağım soru o kolyeyi çalmasını nasıl engelleriz? İkincisi kanlı baronun ölmesini de istemiyorum. Biraz araştırma yaptım emin olmadığım bilgiler doğrultusunda ormanın ruhu hanımların annesiymiş sanırım. Onu kurtarmak da pek istemedim şahsen ama ormanın hanımları görevi öncesinde kurtarınca hem çocuklar hem de baronun karısı yaşıyormuş dolayısıyla baron da şimdi ben hem kolyeyi kurtarmak istiyorum hem de baronun yaşamasını. Ne yapmam lazım? (kolyenin kurtarılmasıyla bu görev dizini bağlantılı mı onu da bilmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vesemir'in madalyonunun çalınmasını önleyemezsiniz. Hikaye gereği öyle, yapabileceğiniz bi' şey yok.
"Kötü" sonda Geralt, madalyonu geri almak için gidiyor (alıyor da), ama sonda kaybettiği şeyler ve oyun sonu olduğu için o saatten sonra pek bi' anlamı kalmıyor/olmuyor.

Baron'un yaşaması için eşinin yaşaması lazım, onun için de ya Kocakarılar sizi Tepeye gönderdiğinde Ağaç Ruhunu öldürmeniz, ya da size o görev verilip Tepe'ye yollanmadan önce Ruhu serbest bırakmanız lazım. İki durumda da yaşıyorlar.

Kolye ile Baron'un mevzuları ("Aile Meseleleri" görevi) bağlantılı değil.

Teşekkürler, aklımdaki çoğu soru açığa kavuştu. Şahsi fikrinizi soracak olursam sizce ruhu kurtarmalı mıyız, yoksa öldürmeli miyiz?
Yani, Kocakarılar gönderdikten sonra az buçuk da olsa "iyi" sayılabilecek bi' son için öldürmenin alternatifi yok. Anna'nın baktığı çocuklar çorba olmayacak diye Ruhu kurtarmanın (bence) bi' anlamı yok, tam olarak nasıl bi' şeyi saldığımızı da bilemiyoruz sonuçta.
@Baran Kameray
Görevden öncesi için emin değilim ama. Farklılık olması için bi' önceki seferinizden farklı karar verilebilir... Ben yine de öldürür geçerdim.

Son düzenleme:
Vesemir'in kolyesinin çalınmasını önleyemezsiniz. Hikaye gereği öyle, yapabileceğiniz bi' şey yok.

Baron'un yaşaması için Anna'nın yaşaması lazım, onun için de ya kocakarılar sizi tepeye gönderdiğinde ağaç ruhunu öldürmeniz, ya da size o görev verilip Tepe'ye yollamadan önce ruhu serbest bırakmanız lazım. İki durumda da anna yaşıyor.

Kolye ile Baron'un mevzuları ("aile meseleleri" görevi) bağlantılı değil.

Teşekkürler aklımdaki çoğu soru açığa kavuştu şahsi fikrinizi soracak olursam sizce ruhu kurtarmalı mıyız ya da öldürmeli miyiz?

Vesemir'in madalyonunun çalınmasını önleyemezsiniz. Hikaye gereği öyle, yapabileceğiniz bi' şey yok.
"kötü" sonda Geralt, madalyonu geri almak için gidiyor (alıyor da), ama sonda kaybettiği şeyler ve oyun sonu olduğu için o saatten sonra pek bi' anlamı kalmıyor/olmuyor.

Baron'un yaşaması için eşinin yaşaması lazım, onun için de ya kocakarılar sizi tepeye gönderdiğinde ağaç ruhunu öldürmeniz, ya da size o görev verilip Tepe'ye yollanmadan önce ruhu serbest bırakmanız lazım. İki durumda da yaşıyorlar.

Kolye ile Baron'un mevzuları ("aile meseleleri" görevi) bağlantılı değil.

Yani, kocakarılar gönderdikten sonra az buçuk da olsa "iyi" sayılabilecek bi' son için öldürmenin alternatifi yok. Anna'nın baktığı çocuklar çorba olmayacak diye ruhu kurtarmanın (bence) bi' anlamı yok, tam olarak nasıl bi' şeyi saldığımızı da bilemiyoruz sonuçta.
@Baran Kameray
Görevden öncesi için emin değilim ama. Farklılık olması için bi' önceki seferinizden farklı karar verilebilir... Ben yine de öldürür geçerdim.

Dediğinize katılıyorum kocakarıların görevine daha başlamadım baronun kalesine bile gitmedim bu görev için eğer hikayeye etkisi yoksa ruhu öldürme taraftarıyım sonra ormanın hanımları görevini yapıp en son barona gidersem daha olumlu olacak sanırım. Peki ciri witcher olduktan sonra kolyeyi alma gibi bir şansımız varmı? Konu dışı ama bilginiz varsa şeyi de merak ediyorum silah arkadaşları görevinde yanımıza çağırabileceğimiz tam anlamıyla kimler var benim bildiğim Dijkstra, Roche, Letho, Keira, Ermoni, Craach sordum gelmedi tahta geçen kız vardı birini gönderdi bunlardan hariç gelen var mı baronun gelmesini isterdim şahsen eski save de ölmüştü.

Son düzenleme:
Peki; Ciri, Witcher olduktan sonra kolyeyi alma gibi bir şansımız var mı?
Bi' kere gittikten sonra (bahsettiğim bi' şey fark etmediği son dışında) madalyonu geri almanız mümkün değil, dediğim gibi.
"Silah Arkadaşları" görevinde yanımıza çağırabileceğimiz tam anlamıyla kimler var? Benim bildiğim Dijkstra, Roche, Letho, Keira, Ermion. Crach'a sordum, gelmedi. Tahta geçen kız vardı, birini gönderdi.
Bunlar hariç gelen var mı?
O görevle alakalı "Full Crew" başarımına bakabilirsiniz, çağırabildiğiniz herkes yazıyor. Günün sonunda çok da önemli bi' mevzu değil.
Baron'un gelmesini isterdim şahsen, eski savede ölmüştü.
Velen hikayesi bittikten sonra oyunun geri kalanında Baron'a denk gelmiyorsunuz, işi başından aşkın olduğu için. Herhangi bi' mevzuya çağırmanız mümkün değil o yüzden.

Bi' kere gittikten sonra (bahsettiğim bi' şey fark etmediği son dışında) madalyonu geri almanız mümkün değil, dediğim gibi.

O görevle alakalı "Full Crew" başarımına bakabilirsiniz, çağırabildiğiniz herkes yazıyor. Günün sonunda çok da önemli bi' mevzu değil.

Velen hikayesi bittikten sonra oyunun geri kalanında Baron'a denk gelmiyorsunuz, işi başından aşkın olduğu için. Herhangi bi' mevzuya çağırmanız mümkün değil o yüzden.
Teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı