Witcher 3 kanlı baron hikayesi için en iyi son

Görev verilmeden önce Ağaçlık ruhun yanına gittim ve onu kurtardım. Köyü yaktı yıktı ama çocuklar kurtuldu. Baron ve karısı da şifa aramak için uzaklara at sürdü. Tam anlamadım iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama bunu nasıl yaptım bilmiyorum.
Ben de aynısını yaptım ve en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. Masum çocuklar kurtuldu, Baron'un eşi yaşıyor ve tedavi edilme şansı var, şeytan kılıklı cadılara tapıp onlardan medet uman sapkın köylüler de artık yok.

Son görevlerde ciri ile onları öldürüyoruz ya içimin yağları eriyordu biri kaçıyor ama olsun ciri ile onları bir güzel kılıçtan geçiriyoruz

Son görevlerde Ciri ile onları öldürüyoruz ya içimin yağları eriyordu. Biri kaçıyor ama olsun Ciri ile onları bir güzel kılıçtan geçiriyoruz.
Ciri'nin öldüğü (veya geri gelmediği, kesin bilmiyoruz) sonda o kaçan cadının yanına gidip onu da öldürerek Vesemir'in madalyonunu geri alıyoruz. Sonra Geralt psikolojik olarak çökmüş şekilde oturuyor, canavarlar da Geralt'ın üzerine geliyor. Geralt ya karşılık vermeyip ölüyor ya da kılıcını çekip o gelen canavarları da öldürüyor. Kesin sonu bilmiyoruz, bu da ucu açık şekilde bitiyor.

Keşke o son cadıyı öldürme görevini diğer iki sona da ekleselerdi, çok iyi olurdu.

en iyi sonu bilmem ama baron ölse bile odasını arayıp eşsiz gwent kartına sahip olabiliyoruz. benim geri dönme imkanım olmadı ve baron öldü maalesef. uzun saatler oynadığım için geri alamadım. kart olduktan sonra çok önemli değil

Hem ağaç ruhu hem baronun hayatta kaldığı bir son var ama öyle olursa ruh bütün köyü öldürüyor yani kötü son. En iyi son baronun ve köylülerin hayatta kalması. Bunun için ağaç ruhunu mağarada öldürmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı