Çözüldü The Witcher 3 kayıtları silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReaperShadowW

Centipat
Daha fazla  
Ben bir mod yüklemiştim ve ondan sonra oyuna girdiğimde 10 günlük saveimin gittiğini anladım işin garip kısmı Steam Cloud'um var ve oyun save dosyasına baktım orada da yok ilk defa başıma böyle bir şey geliyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum çözümü bilen varsa yazabilir.

Arkadaşlar sorunu çözdüm anlatıyorum:

https://accounts.cdprojektred.com/realms/cdp/login-actions/restart?client_id=account-console&tab_id=easKJzBcYqk&client_data=eyJydSI6Imh0dHBzOi8vYWNjb3VudHMuY2Rwcm9qZWt0cmVkLmNvbS9yZWFsbXMvY2RwL2FjY291bnQvIy9zZXR0aW5ncz9sb2dpbj10cnVlIiwicnQiOiJjb2RlIiwicm0iOiJmcmFnbWVudCIsInN0IjoiNWU2OTk0YmItMzg1MS00MjY4LThkODUtODVhZmMyMDFiMjhhIn0&skip_logout=false

Buradaki linkten giriş yapıyorsunuz ve oradan verilerinizi indirin emailden kontrol edin oradan yükleyin işe yaradı bende eğer sorununuz benimkiyle benzerse deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…