The Witcher 3 Mel'un bölümü nasıl geçilir?

Cengo02

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu bölümü yaklaşık 4 saattir deniyorum. İmkanı mümkünatı yok bossun canı maksimum yarıyı gördü. Geçemiyorum. Ya bölümü atlayayım ya da hilesi vs. varsa geçeyim şu bölümü.

Ekran görüntüsü 2024-07-09 213249.png

Öldürmenize gerek yok. Oyun oto save almıştır, geriye dönüp bu seçeneği seçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mümkünse önceki bi' kayda dönüp öldürmeye değil laneti kaldırmaya oynayın. Bunun yerine heyulalarla savaşacaksınız (ki onlar da biraz zorlayabilir), heyulaları hallettikten sonra Baron seçiliyken Axii atıp sakinleştireceksiniz.

Öldürmede kararlıysanız hasar yediğinizde engellemesi için düzenli Quen açın, sırtında dikenler çıktığında Axii atıp normale döndürün. Gerektiğinde can yenilemek için envanterden yiyecek yiyebilir ya da varsa Kırlangıç iksiri kullanabilirsiniz.
Onun dışında her şey tamamen oynayışınıza bağlı, korkak oynamayın ama acele de etmeyin. Doğru zamanlamayla kaçındıktan sonra en az 2 kere vurabilmeniz lazım, o sırada 1 güçlü 1 hızlı saldırı, 2 hızlı 1 güçlü veya sadece 2 güçlü saldırı falan yapın. Bi' şekilde halledersiniz.

Son düzenleme:
Öldürmenize gerek yok. Oyun oto save almıştır, geriye dönüp bu seçeneği seçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bölümü geçtim ancak hayaletlerle birdaha savaş açtı bu sefer canım yarıda başladığı için geçemiyorum. Yemeğim vs. hiçbirşey yok sadece yıldırım iksiri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı