The Witcher 3 Nasıl Oynanmalı?


Blood and Wine'ın sonunda ana hikâyedeki seçimlerine bağlı olarak eski dostlardan birisini görüyorsun, onun haricinde ana hikâye karakteriyle bağımsız. Blood and Wine'da yeni bir bölge açıyor, birçok yeni karakterle tanışıyorsun. Hearths of Stone'da Shani var. Kısacası DLC karakterleri de güzel. The Witcher 3'ü sevdiysen kesinlikle oynamalısın.
 
Bilgilerin için çok sağol kesinlikle oynayacağım. Sadece bi karaktere alıştığında bırakamıyorsun.
 
İfadeler: nih

Tabi olabilir. Direk hikayeyi ve yan görevleri oynayabilirsiniz. RPG manyağı olduğum için ben zorda oynamayı seviyorum yoksa zevk alamıyorum.

Blood and Wine DLC'sinin sonunda varlar.
 
Tabi olabilir. Direk hikayeyi ve yan görevleri oynayabilirsiniz. RPG manyağı olduğum için ben zorda oynamayı seviyorum yoksa zevk alamıyorum.

Blood and Wine DLC'sinin sonunda varlar.
Eveet. Şu saat itibariyle hearts of stone ve blood and wine DLC'lerinide bitirmiş oldum. Şu düşese çok gıcık kaptım. Kadının ülkesini kurtarıyoruz onu sevmeyen ondan nefret eden onu unutmuş sürmüş kız kardeşi yüzünden 3 hafta hapse atıyor Gerçekten saçmalık. Veee,evimde Ciri var DLC'deki en iyi yer.
 
Son düzenleme:
Dlc'leri sona bırak, kafana göre oyna oyun zaten her şeyi ister istemez öğretecek sana. Tek önerim marketlerden zırh kılıç vs alma. Merkezlerdeki tabelalardaki tüm ilanları oku haritada soru işaretleri çıkacak. Oralardan iyi silah zırh vs bulabilirsin başlangıç için. Sonrasında özel Witcher ekipmanları üretmeye başlayacaksın. En iyisi onlar olacak zaten set halinde kullanırsan. Daha çok başındasın ilk başta ben de bocalamıştım ama işi çözersin. Önünde aşırı derecede uzun bir oyun var. Her şeyi öğreneceksin. Oyunu bitirince Witcher 2 yi oynayabilirsin, hala iyi gözüküyor. 1 aşırı derece kötü gözüküyor. 3'ü oynadıktan sonra 1'e tekrar dönmek istedim ama resmen midem bulandı. Zamanında oynamıştım iyiki.
 
Evet dediğiniz gibi çok gıcık biri ya. Bana ilk bitirdiğimde Dandelion , sonraki her oynayışımda Yennefer geldi.
 
Evet dediğiniz gibi çok gıcık biri ya. Bana ilk bitirdiğimde Dandelion , sonraki her oynayışımda Yennefer geldi.
Tüm gün böyle oturuyor, yan görevleride tamamladım. Artık benim Witcher 3 maceram burda sona eriyor.. Gerçekten CDPR Witcher 4 çıkartsa. Geraltsız Witcher güzel olabilir ama gerçekten özlerim.
 
Kötü son yapmışsınız. Benim oyunumda 2 kardeş de yaşıyor, güzel bir DLC'ydi.
 
Evet Yennefer da sürekli uzanıyor, bir mod ile bir çok etkileşim yapılabiliyor Yennefer, Ciri, Triss veya Dandelion ile. Ben 1 kez hapse atılarak bitirdim fakat sonraki 4 bitirişimde ya iki kardeş de öldü yada sadece kötü olan kardeş öldü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…