The Witcher 3 Next-Gen güncellemesi neden 47 GB?

Emirhan Leventer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda The Witcher 3 oynuyorum ve bu 14 Aralıkta çıkan Next-gen Update gelmeden önce de oyun bilgisayarımda yüklüydü ve arada oynayıp çıkıyordum. Sonra güncelleme geldiği gün güncelleyim dedim ama güncelleme boyutu 47 GB di yani oyunun tamamı, hadi dedim büyük bir grafik güncellemesi falan geliyor o yüzden böyledir dedim aldırış etmedim. Geçen gün güncellemeyi indirmeye başladım ve %95 kadarını indirdim bitmesine 10 dakika kalmıştı bende kalanı yarın indiririm diyerek kapadım bilgisayarı ve sonraki gün kalanı indirmek için tekrar açtığımda güncelleme tekrardan 47 GB olmuştu bu benimle alakalı bir şey mi yoksa bir sıkıntı mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda The Witcher 3 oynuyorum ve bu 14 Aralıkta çıkan Next-gen Update gelmeden önce de oyun bilgisayarımda yüklüydü ve arada oynayıp çıkıyordum. Sonra güncelleme geldiği gün güncelleyim dedim ama güncelleme boyutu 47 GB di yani oyunun tamamı, hadi dedim büyük bir grafik güncellemesi falan geliyor o yüzden böyledir dedim aldırış etmedim. Geçen gün güncellemeyi indirmeye başladım ve %95 kadarını indirdim bitmesine 10 dakika kalmıştı bende kalanı yarın indiririm diyerek kapadım bilgisayarı ve sonraki gün kalanı indirmek için tekrar açtığımda güncelleme tekrardan 47 GB olmuştu bu benimle alakalı bir şey mi yoksa bir sıkıntı mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sende bir sıkıntı olmuş. Tamam indirmesi 47GB doğru ama kapatıp açınca kaldığı yerden devam etmesi gerekiyordu.

Başlık hatalı. Steam de kapatıp açınca indirme devam eder. Sistemsel bir sorun olmuştur. Oyunun kurulu olduğu yerin değişmediğinden emin ol kontrol et. Daha sonra tekrar indir.

Burada da böyle bir konu açılmış benzer şekilde. Sorununuz aynı olabilir.

Ben böyle durumlarda indirme yaptığım şeyi önce steam'den duraklatıyorum, başıma çok geldi çünkü.

Arkadaşın dedikleri doğru büyük bir performans sorunu var. Şu sürüm ile oynayabilirsiniz eskisi gibi.

1671204063843.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı