The Witcher 3 ng+ nasıl yapılır?

Farukeralt

Zeptopat
Daha fazla  
Oyunu 2 kere bitirdim az önce de DLC'leri bitirdim ve ng+ yapmaya çalışırken oyunun ana sürümünden bitmiş savelerin kaldırıldığını gördüm Blood and Wine'den seçmeye çalıştım fakat olmadı en baştan başlayıp envanteri heba etmek istemiyorum. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette "düz bir yeni oyun başlatın, NG+ mesajının gelmesini bekleyin, geldikten sonra asıl kaydınızla NG+ başlatabilmeniz lazım" yazmışlar. Deneyebilir misiniz?
Olmazsa ayrıca "en son kaydınızı yükleyin, yeni bi' manuel kayıt alın, ana menüye dönüp NG+ başlatmayı deneyin" yazılmış.

Pek sanmıyorum ama NG+, yüklenilebilir bi' DLC olduğu için belki yüklememişsinizdir. Yüklediğinizden emin olun.
Yine sanmıyorum ama NG+ kaydınızla ikinci bi' NG+ oynamaya çalışıyorsanız modlar olmadan mümkün değil.

İnternette "düz bir yeni oyun başlatın, NG+ mesajının gelmesini bekleyin, geldikten sonra asıl kaydınızla NG+ başlatabilmeniz lazım" yazmışlar. Deneyebilir misiniz?
Olmazsa ayrıca "en son kaydınızı yükleyin, yeni bi' manuel kayıt alın, ana menüye dönüp NG+ başlatmayı deneyin" yazılmış.

Pek sanmıyorum ama NG+, yüklenilebilir bi' DLC olduğu için belki yüklememişsinizdir. Yüklediğinizden emin olun.
Yine sanmıyorum ama NG+ kaydınızla ikinci bi' NG+ oynamaya çalışıyorsanız modlar olmadan mümkün değil.
skelligeden kalan morkvargı bul görevi var onu seçip kaydetsem olur mu acaba ?

gerçi 2. ng+ mümkün değil demişsiniz internetten bitmiş save dosyası yükleyip öyle yapsam olur mu peki

Skellige'den kalan "Morkvarg'ı bul" görevi var, onu seçip kaydetsem olur mu acaba?
En son kaydınız hangisiyse artık. Onu yükleyip, o kayıt üzerinden yeni bi' manuel kayıt alın. Ana menüye dönüp en son aldığınız bu manuel kayıt üzerinden NG+ başlatmayı deneyin.
Veya dediğim gibi yeni oyun açıp NG+ mesajı gelene kadar oynamayı deneyebilirsiniz. Geldiğinde yine ana menüye dönüp asıl kaydınızla NG+ başlatmayı deneyin.

Özellikle bahsettiğiniz kaydın pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Gerçi 2. NG+ mümkün değil demişsiniz. İnternetten bitmiş save dosyası yükleyip öyle yapsam olur mu peki?
Tam anlamadım. Dediğim gibi NG+ kaydınızla ikinciye NG+ oynamaya mı çalışıyorsunuz? Onu dediğim gibi (mod olmadan) yapamazsınız, NG+ için en az ana oyunun bitirildiği ve NG+ olmayan bi' kayıt gerekiyor.
İndireceğiniz herhangi bi' kayıtta NG+ yapılmamışsa işinizi görür herhalde. Ama kendi kaydınızla zaten NG+ oynadıysanız sizin bile olmayan bi' kayıtla ikinciye NG+ oynamaya değer mi bilmiyorum.

NG+ kayıtla ikinci bir NG+ oynamak için, eğer uğraşmak isterseniz ilk iletide bahsettiğim modu deneyebilirsiniz isterseniz.

Sadece NG+ için değil mi, oyunun geri kalan herhangi bir olayına müdahale etmiyor yani?
Ne, neye müdahale etmiyor hocam... Kusura bakmayın ama harbiden ikinciye anlamadım, aptal gibi davranma gibi bi' niyetim cidden yok...
@Farukeralt
Moddan bahsediyorsanız oyunun başka bi' şeyine müdahale etmiyor, evet. Kurulum talimatlarına dikkat edip doğru bir şekilde kurarsanız herhangi bi' sıkıntı çıkarmaması lazım.
Yeni oyun başlatmak veya en son kaydınız üzerinden manuel kayıt almaktan bahsediyorsanız onlar da sıkıntı çıkarmaz.

Son düzenleme:
En son kaydınız hangisiyse artık. Onu yükleyip, o kayıt üzerinden yeni bi' manuel kayıt alın. Ana menüye dönüp en son aldığınız bu manuel kayıt üzerinden ng+ başlatmayı deneyin.
Veya dediğim gibi yeni oyun açıp ng+ mesajı gelene kadar oynamayı deneyebilirsiniz. Geldiğinde yine ana menüye dönüp asıl kaydınızla ng+ başlatmayı deneyin.

Özellikle bahsettiğiniz kaydın pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum.

Tam anlamadım. Dediğim gibi ng+ kaydınızla ikinciye ng+ oynamaya mı çalışıyorsunuz? Onu dediğim gibi (mod olmadan) yapamazsınız, ng+ için en az ana oyunun bitirildiği ve ng+ olmayan bi' kayıt gerekiyor.
İndireceğiniz herhangi bi' kayıtta ng+ yapılmamışsa işinizi görür herhalde. Ama kendi kaydınızla zaten ng+ oynadıysanız sizin bile olmayan bi' kayıtla ikinciye ng+ oynamaya değer mi bilmiyorum.

Ng+ kayıtla ikinci bir ng+ oynamak için, eğer uğraşmak isterseniz ilk iletide bahsettiğim modu deneyebilirsiniz isterseniz.

Sadece ng+ için değil mi oyunun geri kalan herhangi bir olayına müdahale etmiyor yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı