Dün indirimdeyken oyunu Steam'dan satın aldım. Oyunu D diskine kurdum. Oyuna tıkladığımda başlamıyor. Oyun başlatılıyor ekranı gelip gidiyor hiçbir şekilde oyuna giriş yapamıyorum. Hem Steam'dan hem de masaüstü kısayolundan hem de oyun içi klasör Exe'sinden...
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Hocam raporla işi yok çünkü açılırken herhangi bir hata almıyorum. Steam'da oyna diyorum başlatılıyor diyor bi 2-3 saniye sonra tekrardan oyna butonu oluyor. Yani oyunu açmıyor herhangi bir hata da vermiyor. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Yine de rapor gerekiyorsa almaya çalışırım. D sürücüsüne yüklediğimden dolayı olur mu diye düşünüyorum ama emin değilim. Sistemim güncel. GTX1050 Ti OC ekran kartı AMD FX6300 işlemci 16 GB RAM var. Grafik kartıda güncel. Görsel de ekledim daha iyi anlaşılır diye.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.