Çözüldü The Witcher 3 Para Bug'a Girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba. Oyunu DLC'leri ile beraber bitirdim. Oyun bittiği için de tüm içeriğe erişmek ve denemek için konsoldan para ekledim. Galiba 9ları biraz fazla eklemişim. Çok fazla param olmasına rağmen bir eşya satın almak istediğimde para yetersiz diyor. Removemoney yaparak parayı sıfırlamayı denedim ama galiba buga girmiş. Bir çözümü var mı bu işin. Oyun bitti tamam ama öyle kalması can sıkıcı birazcık. Acaba oyun dosyalarından parayı direkt sıfırlayabilir miyim? Çözümü olan varsa teşekkürler şimdiden.

Çözümü buldum arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan olursa eğer;
Paranız eksiye düşüp buga giriyor. "romevemoney" burada hiçbir işe yaramıyor çünkü zaten para ekside. "addmoney" yaparak çok daha fazla para ekleyip artıya geçmesini sağlayın. Sorununuz çözülmüş olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
removemoney(miktar) bu Kodu yazarsan paran sıfırlanır.
Yazıda belirttim yaptığın şeyi işe yaramadı. Çözümü buldum bu arada. addmoney yaparak daha fazla para ekledim ve eksiye düşmüş para artıya geçti. Sıfırlanmış oldu. Teşekkürler cevap için.
Para işaretli ise negatif olmuş olabilir. Cheat Engine kullan. Paranı gördüğün kadarını arat. Sonra bir şeyler satıp yeni miktarı aratarak paranın konumunu bulup daha uygun bir değer gir.
daha fazla para ekleyerek eksiden çıkarmayı başardım teşekkürler.
removemoney(miktar) bu Kodu yazarsan paran sıfırlanır.
Yazıda belirttim yaptığın şeyi işe yaramadı. Çözümü buldum bu arada. addmoney yaparak daha fazla para ekledim ve eksiye düşmüş para artıya geçti. Sıfırlanmış oldu. Teşekkürler cevap için.
Para işaretli ise negatif olmuş olabilir. Cheat Engine kullan. Paranı gördüğün kadarını arat. Sonra bir şeyler satıp yeni miktarı aratarak paranın konumunu bulup daha uygun bir değer gir.
daha fazla para ekleyerek eksiden çıkarmayı başardım teşekkürler.

Çözüm
Konuyu hortlaşmış olacağım ama bende de aynı sorun var ve konsoldan para eklenmiyor, eskiden oynarken eklemiştim para başka bir PC'deyken.
Konsoldan para ekleyemiyorum.

1646489803695.png

Bende sorunu çözdüm arkadaşlar hep 1000 veya 10000 ekliyordum bu sefer bayağı ekledim ve düzeldi sadece ne verdiği yazmıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı