hardtaker Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #21 gaçakçıbeygiri_43 dedi: Deneyeceğim development sıfırlama kodumu. Genişletmek için tıkla... Evet.
gaçakçıbeygiri_43 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 101 31 Aralık 2020 #22 hardtaker dedi: Ben çözdüm önemli eşyalarını ve görev eşyalarını sandığa koyup development kodunu yaz panele para gidecektir ama dikkat et eşyaların da gidecek sandığa koymayı unutma. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak.
hardtaker dedi: Ben çözdüm önemli eşyalarını ve görev eşyalarını sandığa koyup development kodunu yaz panele para gidecektir ama dikkat et eşyaların da gidecek sandığa koymayı unutma. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak.
hardtaker Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #23 gaçakçıbeygiri_43 dedi: Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak. Genişletmek için tıkla... Çok pardon aklım başka şeye gitmiş olmalı özür dilerim.
gaçakçıbeygiri_43 dedi: Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak. Genişletmek için tıkla... Çok pardon aklım başka şeye gitmiş olmalı özür dilerim.
gaçakçıbeygiri_43 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 101 22 Nisan 2021 #24 gaçakçıbeygiri_43 dedi: Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak. Genişletmek için tıkla...
gaçakçıbeygiri_43 dedi: Arkadaşım yanlış yazmışsın kodu cleardevelop olacak. Genişletmek için tıkla...