Olur, olmasa da sorun olmaz. Ben de bir kere silmiştim, oyun kendisi oluşturmamıştı, hiçbir sorun da yaşamamıştım. İstersen posta adresini yaz, sana ".rar" formatında sıkıştırıp göndereyim.
Olur, olmasa da sorun olmaz. Ben de bir kere silmiştim, oyun kendisi oluşturmamıştı, hiçbir sorun da yaşamamıştım. İstersen posta adresini yaz, sana ".Rar" formatında sıkıştırıp göndereyim.
Arkadaş sorununa çözüm arıyor. Para hilesi yapabilir, ona göre gerekli de olabilir. Belki açık dünyada gezinip, kontrat almayı veya yan görev yapıp para kazanmayı sevmiyordur.Ne gerek var ki? Zaten oyun boyu para sıkıntın olmuyor ta ki Grandmaster zırhlara kadar. Orada da mis gibi görevleri yaparken topladığın eşyaları satıp paranı kazanacaksın, oyunda para toplamak için yolundan çıkmana gerek olmuyor. Zamanında ben de yapmıştım hile, oyunu bozuyor, bazı görevler düzgün çalışmayabiliyor.
The Witcher 3 para hilesi yaptım, param var gözüküyor ama parayı kullanamıyorum. Ayrıca parayı sıfırlayamadım.
Sorunu çözebildin mi acaba aynı sorun bende de var aşamaları yaptım ama para hala gitmedi kullanamıyorumda kazanamıyorumda oyun kilitlendi.
Yok olmuyor.
Deneyeceğim development sıfırlama kodumu.Ben çözdüm önemli eşyalarını ve görev eşyalarını sandığa koyup development kodunu yaz panele para gidecektir ama dikkat et eşyaların da gidecek sandığa koymayı unutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.