The Witcher 3 para kasmak için mod önerisi

Cengiz321

Centipat
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
240
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunda paraya çok ihtiyacım var ve doğru düzgün para kasamıyorum. Nexus Mods'ta para kasma kolaylık sağlayacak mod var mıdır?
 
Oyunda paraya çok ihtiyacım var ve doğru düzgün para kasamıyorum. Nexus Mods'ta para kasma kolaylık sağlayacak mod var mıdır?
Hocam oyundaki efsunger kontratları çok fazla kazandırıyordu aslında. Modla veya hileyle uğraşmanızı tavsiye etmem pek.
 
Nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cheat Engine indiriyorsun, açıp uygulamayı seçiyorsun, güncel para miktarını girip aratıyorsun, sonra bir şeyler satıyorsun veya satın alıyorsun, yeni para miktarını aratıyorsun, sadece 2-3 tane sonuç kalana kadar bunu tekrarlayıp o kalan sonuçları 999999 olarak falan değiştiriyorsun. 2 dakikalık iş.

Öncesinde fazladan save dosyası almayı unutma. Bozulabiliyor nadiren.
 
Oyunda paraya çok ihtiyacım var ve doğru düzgün para kasamıyorum. Nexus Mods'ta para kasma kolaylık sağlayacak mod var mıdır?
Mod indirmenize gerek yok, hile de yapmayın hevesiniz kaçmasın. Yağma yapıp uygun tüccarlara satın, tüm soru işaretlerine kesinlikle gidin. Para kazanmak istiyorsanız soru işaretlerine gitmeyi asla ihmal etmeyin. Skellige'daki soru işaretleri size 40K kazandıracak. Keza Velen de aynı şekilde orası da 30K kazandırır size. Soru işaretlerinden aldığınız yağmaları uygun tüccarlara satmaya bilhassa özen gösterin. Bu arada sadece soru işaretlerine de takılı kalmayın, olabildiğince yağma yapın, ve satın. Zırhçılardan ve demircilerden durmadan eşya satın almayın, parayı kontrollü bir şekilde harcayın, kullanın. Bu sayede 90K'lara kadar ulaşabilirsiniz. Kendim bunları yaparak bu paraları kazandığım için söylüyorum, denendi onaylandı yani. :) Ve kontratları yapmaya özen gösterin, ilan sahipleriyle her zaman pazarlık yapın.
İyi oyunlar.

Bu arada, illa ben uğraşamam para hilesi yapacağım diyorsanız, Cheat Engine falan indirmeyin asla, oyunun kendi konsolu ve belirlenmiş hileleri var zaten. Youtube'a ''Witcher 3 hile konsolu nasıl açılır'' diye arattığınızda konu hakkında videolar çıkacaktır. Oyun dosyalarından yapılması gereken bir işlem var 1.5 dakikalık bir şey, zaten video da görürsünüz. Gerekenleri yaptıktan sonra oyuna girip, ''sol tab tuşunun üstündeki tuşa basarak'' konsolu açtıktan sonra konsola ''addmoney (eklenmesi istenen para miktarı)'' veya bir diğer örnekle ''addmoney(405000)'' yazarak istediğiniz miktarda para ekleyebilirsiniz.

Fakat tavsiye etmiyorum açıkçası; yağma yapın, ticaret yapın, efsunger kontratları yapın ve emek vererek iyi para kazanmanın tadına varın oyunda. Tekrardan iyi oyunlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı