The Witcher 3 Resmi Türkçe Dil Desteği Geldi!

Bugün Witcher 3 resmi yaması çıkmış bulunmakta arkadaşlar. Witcher 3 GOTY sürümlerinde 1.30 yaması ile Türkçe dil desteği eklendi GOTY sürümü olmayanlara yama daha gelmedi ama gelecekmiş. 1.30 yaması normal kullanıcılara gelince Türkçe dil desteği de eklenecekmiş.

Adminin cevabı :utanç:

The Witcher 3: Wild Hunt

witcher 3 türkçe altyazı ps4.jpg

Donanımhaber'deki arkadaş hemen D&R mağazalarına koşmuş ve durum böyle! :kalp:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geçen hafta Steam'daki kampanyadan Witcher 3'ü tüm DLC'leriyle birlikte aldım. Oyunu indirdim, girip biraz bakıp çıktım. :D Resmi olmayan bir TR yama var ama onu yapmadım. Resmi olan yama gelmesini bekliyorum. Umarım en kısa sürede gelir de biz de oyunu iyice anlaya anlaya oynarız.

Psn den bakan arkadaşlar için söylüyorum. Sony daha database e eklemediği için yılın sürümünde türkçe dil desteği gözükmüyor. Yakın zamanda eklerler. Aynı olay Beyond da da olmuştu sonradan eklendi.

Oyunu hemen kuran varsa ilk izlenim itibari ile çeviri kalitesinin nasıl olduğu hakkında bilgi versin lütfen.

Ve şu an itibariyle Steam'da Witcher 3'e 3.9 GB'lık bir güncelleme geldi. Büyük ihtimalle Patch 1.30 sürümü bu ve resmi olarak Türkçe yamayı da kullanabiliriz umarım.

Evet güncelleme sonunda bitti ve resmi olarak Steam sürümüne de Türkçe altyazı desteği geldi. Ama maalesef noktalı harflerde sıkıntı var. Neyse Türkçe olarak oynayalım da... :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    98,4 KB · Görüntüleme: 1.529
  • Screen Shot 08-30-16 at 07.37 PM 001.PNG
    Screen Shot 08-30-16 at 07.37 PM 001.PNG
    120,6 KB · Görüntüleme: 1.289
Arkadaşlar bende W3TR ekibinin yamasını kullanıyorum hem daha güzel daha komik hazırlamışlar resmi yama çok sıradan olmuş adamlar 11 ayını verdi borumu yani ben resmi yamayı tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı