The Witcher 3 sarmıyor

Mahmutab

Hectopat
Dostlar merhaba. Ben bugüne kadar çok hikayeli oyun oynayıp bitirmişimdir konsol ve orta bir PC'de fakat şimdi yeni bilgisayar aldım bayağı sağlam bir makine ve dedim ki 2019'da oynadığım RDR2'yi bir daha bitireyim oyun o kadar sardı ki 70 saatte bitirdim her şeyi yaptım, sadece yürüdüm manzaralarda ekrana baktım deli gibi. Şimdi dedim ki hiç Witcher oynamadım (1 kere denedim 3'ü) Witcher denemekte fayda var dedim sonuçta kaç kişi övüyor, girdim oyuna yok abi 30 dk olmadan benim gözler karardı. Vallahi RPG de seven biriyim ama acaba RDR'den sonra Witcher oynadım diye mi böyle oldu anlamadım. Karakter yürüme, vurma, animasyonları, at sürme hissi vb. acayip kötü geldi RDR'den sonra. Sizce oyunu 1-2 ay rafa mı kaldırmalıyım ya da üstüne gidip bir 7-8 saat gömdükten sonra mı tadı çıkmaya başlar? Ha bir de oyun önerilerinizi bekliyorum gidip klasik olanları söylemeyin. Yaladım yuttum zaten :)

Rdr den sonra yavan gelmesi normal biraz vakit geçsin sonrasında çok seversiniz oyun önerim epicin bedavaya verdiği shadow tactics oyunu türünün iyi bir temsilcisi.

IMG_20230109_233531.jpg

İki oyunun arasında çıkış tarihleri itibariyle fark var. Haliyle grafikte de fark var. Fizikte de fark var. Biri 2015 oyunu birisi 2018. Sen düşün ki 2018 de witcher yapılsaydı hangi manzarayı izlerdin?

Ben mesela genel olarak hikaye oyunu oynayan biri değildim. Birkaç gün önce yeni sistem aldım. Yavaştan indirmeye başladım, mesela şu an Tomb Raider indiriyorum. Sistemi alır almaz ilk indirdiğim oyun da The Witcher 3'dü. The Witcher 3'ü önceden de oynuyordum zaten eski sistemimde. Ama FPS düşük olduğundan bırakmıştım. Belirli bir yere kadar geldim.
Oyunun başları bana da pek sarmadı ama sonradan sarmaya başladı. Şu an keyifle oynuyorum. Bazen sıktığı yerler oluyor ama genel olarak eğlenebildiğim bir oyun.
Mesela arkadaşımda tam tersi. Ona da sarmamış senin gibi.

Teknik olarak RDR2 kadar iyi değil tabii ki ama karakterleri, diyalogları, görev dizaynı gibi konularda Witcher 3'ün kafa tutamayacağı oyun yok. Ayrıca önceki oyunları oynamadıysan onları da oynaman gerek. Yoksa pek bir şey anlamazsın. Hatta tam olarak neyin ne olduğunu anlaman için önce 7 kitabını da okuman lazım.

İlk başladığınız haritada oyun biraz bunaltır sıkar. Kanlı baronun görevlerini oynadıkça açılırsınız. Şehre gittiğiniz zaman oyunu bırakamazsınız diye düşünüyorum.

2 sebebi var. 1- direkt 3. oyun ile başlamanız. 2- RDR'den sonra geçince bir afallatıyor Witcher. Kendimden biliyorum. RDR'nin mekanikleri Witcher'dan açık ara çok daha iyi.

İlk başladığınız haritada oyun biraz bunaltır sıkar. Kanlı baronun görevlerini oynadıkça açılırsınız. Şehre gittiğiniz zaman oyunu bırakamazsınız diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Hatta ben yan görevleri yaparken daha çok zevk alıyorum bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı