The Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz zaten cevap verdik? 2 saatle bu oyun yargılanmaz diye siz hala balon diyorsunuz ne diyek size?

Değil? Ben en az 10 saat oynadığımı yazdım yukarıda? Bana "eyvallah, farklı oyuna bak" demediniz? Tam olarak size söylediğim şey, herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil, siz sevdiniz diye herkes sevmek zorunda değil.

Biz zaten cevap verdik? 2 saatle bu oyun yargılanmaz diye siz hala balon diyorsunuz ne diyek size?

Vermediniz? Verdiğiniz cevap 2 saatle oyun yargılanmaz. E soru bu değil ki? Ben 10 saatten fazla oynadım bana göre hâlâ balon?

@Lafonde boş ver kardeşim. Türkçe dil desteği var, fiyatı da uygun. Ona rağmen beğenmiyorlar kaldı ki ısrarla balon diye de eleştiriyorlar. Kaldı ki herkes oyunu sevmek zorunda değil, düşüncelerimize saygı duyun diyorlar. Kendileri de ısrarla balon diyerek sevenlerine de laf ediyor Bir şey anlamazlar, bir şey de anlatamazsın bunlara.

Hocam Withcer 1 ve 2'yi oynadınız mı?

Defalarca kere yükledi sildim daha önce 8 saat de oynamışlığım var(4 sene önce) Şu an 2 saatlik bölümü hatırlıyorum ama diğer hatırladığım şey 8 saat oynadığımda da Çöp gibiydi Anlamamakta ısrar eden sizsiniz soruma hala cevap vermemişsin @CORTEX kardeşimiz size anlama dersi veriyor keşke biraz faydalansanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…