Çözüldü The Witcher 3 siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Yeni monitörüm bugün geldi, önceki monitörümü en fazla 1 hafta kullanabildim, 900P ve 19 inç hiç iyi değil. Neyse tüm ayarlarını falan yaptım ancak The Witcher 3'ü açtığımda siyah ekran yiyorum. Windows tuşuna basıp masaüstüne sıkıntısız geliyorum ancak oyuna girer girmez 1 saniye ekran gelip siyah ekranda kalıyor. Oyunun önceden 1440x900P ayarlı olması hakkındadır dedim ve belgeler/The Witcher 3/user ve user.settings dosyalarındaki Resouliton kısmından 1440x900 yerine 1920x1080P yaptım. Ancak bu sefer oyunu açınca Steam Cloud ile sabit diskinizdeki dosyalar aynı değil uyarısını aldım ve Steam Cloud'daki eski dosyaları sabit diske yüklemek yerine sabit diskteki verileri Steam Cloud'a yükle dedim ve oyun açıldı ancak aynı şekilde siyah ekran yiyorum. Silip yeniden yüklemek yerine çözüm önerileriniz varsa açığım, teşekkürler.

Çözüm
DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurabilir misiniz? Oda işe yaramaz ise dosya doğrulaması yapmayı deneyin.
Kütüphaneden oyunu bulun ve sağ tıklayıp özellikler sekmesine girin, daha sonrasında yerel dosyalar kısmından. 'Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' kısmına tıklayıp bir süre bekleyin.
Eğer işe yaramazsa ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

ss368.PNG

Böyle dedi ve kapata tıklayıp oyunu açtım ancak sorunum hala devam ediyor.
Ekran kartı sürücüsünü silip yeniden kurunca sorunum çözüldü.
@Motionless IN White yardıımların için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı