Sürprizbozan The Witcher 3 sonları neye göre değişiyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gdbuzul24

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Witcher 3'ü bitirdim. Oyunun sonu Ciri'nin Witcher olmasıyla bitti ama Yennefer'la hiç sahne yaşanmadı. Triss'in gemi görevinde benimle kal dedim sonra hoşça kal dedim. Aşk anlamına geleceğini düşünemedim. Ben en başından beri Yenefere'e vurgunum ve hep sevgili olmak için yapmam gereken her şeyi yaptım. Yennefer'le sahneyi geçtim kelepçe sahnesi bile çıkmadı. Acaba bütün yan görevleri yapınca mı çıkıyor? Çıkmıyorsa hangi DLC'leri almam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun boyunca yaptığın seçimlerden kaynaklı 2 seçenekten biriyle oluyorsun veya ikisine de yürürsen seni kelepçeleyip bırakıyorlar, lakin o kısmı biliyorsun sanırım. DLC almana gerek yok. Bir daha oynamayı düşünüyorsan rehberlere bakabilirsin. Aşağıda bir örnek vereceğim, spoiler.

Yennefer Skellige'de üstünü değiştirirken 2 seçenek çıkıyor, eğer Yennefer'ın yanına gitmeyi tercih edersen oyun sonunda Yennefer ile olman için ileri bir adım daha. Bu sadece bir tanesi, çünkü diğerlerini tam olarak hatırlamıyorum :D. Doğru seçenekleri seçtikten sonra ise Yennefer senin ile bir yere gidiyor, o da romance'ı tamamlamak için son bir yan görev oluşturuyor.

Oyun boyunca yaptığın seçimlerden kaynaklı 2 seçenekten biriyle oluyorsun veya ikisine de yürürsen seni kelepçeleyip bırakıyorlar, lakin o kısmı biliyorsun sanırım. DLC almana gerek yok. Bir daha oynamayı düşünüyorsan rehberlere bakabilirsin. Aşağıda bir örnek vereceğim, spoiler.

Yennefer Skellige'de üstünü değiştirirken 2 seçenek çıkıyor, eğer Yennefer'ın yanına gitmeyi tercih edersen oyun sonunda Yennefer ile olman için ileri bir adım daha. Bu sadece bir tanesi, çünkü diğerlerini tam olarak hatırlamıyorum :D. Doğru seçenekleri seçtikten sonra ise Yennefer senin ile bir yere gidiyor, o da Romance'ı tamamlamak için son bir yan görev oluşturuyor.

Yennefer'le yapmam gereken her şeyi yaptım ama sahne çıkmadı. Bütün yan görevleri yapsam o sahneyi içeren yan görev gelir mi?
Oyunun sonunda Yennefer'le Geralt'ın uzaklara gittiğini söylüyor.

Oyunun sonunda Yennefer'le Geralt'ın uzaklara gittiğini söylüyor.
O zaman oyun açısından Yennefer'la başarılı bi' ilişkiniz olmuş demektir, günün sonunda sap kalmamışsınız.
Ana hikaye sırasında olmadıysa artık hikaye bittikten sonra görebileceğiniz bi' sahne yok.

Triss'in gemi görevinde "benimle kal" dedim, sonra "hoşça kal" dedim.
Bu durumda ileride yatağa zincirlenmezsiniz çünkü Triss'le ilişkiniz olmaz. Olması için "Ölüm Kalım Meselesi" görevinde baloda Triss'i öpmeniz, "Ya Şimdi Ya Asla" görevinde de "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçip deniz feneri sahnesini yaşamanız lazım...

Konudaki asıl probleminiz Yennefer'la hiç bi' şeyler yaşamamış olmak sanırım.

Gecenin 2'sinde anlatmayı beklemeyip yine de anlattığım şeylerden olabilir... Yen'le iki kere sahne yaşama şansınız var.
Birincisi için "Kral Öldü - Çok Yaşa Kral" görevinde siyah Skellige gömleğini ve uyumlu pantolonu giymeniz, laboratuvar kısmında da Yen'e yürüdüğünüz 2. diyaloğu seçmeniz lazım. En son Yen'in kıyafetini dikeceği kısımda izlemekle alakalı 1. diyaloğu seçmeniz lazım.

İkinci sahne için öncesinde Skellige'deyken Yen'in sizden yardım istediği "Son Dilek" yan görevini yapmanız ve görevin sonunda "Ben de hâlâ seni seviyorum" gibisinden olan diyaloğu seçmeniz lazım.
Birinci sahneyi yaşadıysanız ve Son Dilek görevini de doğru şekilde yaptıysanız Kaer Morhen'de "Ev Gibisi Yok" görevi sırasında ikinci sahneyi yaşayabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
O zaman oyun açısından Yennefer'la başarılı bi' ilişkiniz olmuş demektir, günün sonunda sap kalmamışsınız.
Ana hikaye sırasında olmadıysa artık hikaye bittikten sonra görebileceğiniz bi' sahne yok.

Bu durumda ileride yatağa zincirlenmezsiniz çünkü Triss'le ilişkiniz olmaz. Olması için "ölüm kalım meselesi" görevinde baloda Triss'i öpmeniz, "ya şimdi ya asla" görevinde de "benimle kal" ve "seni seviyorum" diyaloglarını seçip deniz feneri sahnesini yaşamanız lazım...

Konudaki asıl probleminiz Yennefer'la hiçbir' şeyler yaşamamış olmak sanırım.

Gecenin 2'sinde anlatmayı beklemeyip yine de anlattığım şeylerden olabilir... Yen'le iki kere sahne yaşama şansınız var.
Birincisi için "kral öldü - çok yaşa kral" görevinde siyah Skellige gömleğini ve uyumlu pantolonu giymeniz, laboratuvar kısmında da Yen'e yürüdüğünüz 2. diyaloğu seçmeniz lazım. En son Yen'in kıyafetini dikeceği kısımda izlemekle alakalı 1. diyaloğu seçmeniz lazım.

İkinci sahne için öncesinde Skellige'deyken Yen'in sizden yardım istediği "son dilek" yan görevini yapmanız ve görevin sonunda "ben de hâlâ seni seviyorum" gibisinden olan diyaloğu seçmeniz lazım.
Birinci sahneyi yaşadıysanız ve son dilek görevini de doğru şekilde yaptıysanız Kaer Morhen'de "ev gibisi yok" görevi sırasında ikinci sahneyi yaşayabilmeniz lazım.

Yani her şey olması gerektiği gibi değil mi hocam. Dediğin olayları yaşadım.

Yani her şey olması gerektiği gibi değil mi hocam? Dediğin olayları yaşadım.
Sahne gör(e)meseniz bile Son Dilek'te "seviyorum" demeniz oyundaki ilişkinizin Yennefer olarak belirlenmesi için yeterli. Öncesinde - sonrasında sahneleri de gördüyseniz yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız.

Yani evet, bi' eksiğiniz yok. Ana hikaye bittikten sonra yaşayabileceğiniz daha fazla bi' sahne vs. yok.

Sahne gör(e)meseniz bile Son Dilek'te "seviyorum" demeniz oyundaki ilişkinizin Yennefer olarak belirlenmesi için yeterli. Öncesinde - sonrasında sahneleri de gördüyseniz yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız.

Yani evet, bi' eksiğiniz yok. Ana hikaye bittikten sonra yaşayabileceğiniz daha fazla bi' sahne vs. yok.
Tamam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı