O zaman oyun açısından Yennefer'la başarılı bi' ilişkiniz olmuş demektir, günün sonunda sap kalmamışsınız.
Ana hikaye sırasında olmadıysa artık hikaye bittikten sonra görebileceğiniz bi' sahne yok.
Bu durumda ileride yatağa zincirlenmezsiniz çünkü Triss'le ilişkiniz olmaz. Olması için "ölüm kalım meselesi" görevinde baloda Triss'i öpmeniz, "ya şimdi ya asla" görevinde de "benimle kal" ve "seni seviyorum" diyaloglarını seçip deniz feneri sahnesini yaşamanız lazım...
Konudaki asıl probleminiz Yennefer'la hiçbir' şeyler yaşamamış olmak sanırım.
Gecenin 2'sinde anlatmayı beklemeyip yine de anlattığım şeylerden olabilir... Yen'le iki kere sahne yaşama şansınız var.
Birincisi için "kral öldü - çok yaşa kral" görevinde siyah Skellige gömleğini ve uyumlu pantolonu giymeniz, laboratuvar kısmında da Yen'e yürüdüğünüz 2. diyaloğu seçmeniz lazım. En son Yen'in kıyafetini dikeceği kısımda izlemekle alakalı 1. diyaloğu seçmeniz lazım.
İkinci sahne için öncesinde Skellige'deyken Yen'in sizden yardım istediği "son dilek" yan görevini yapmanız ve görevin sonunda "ben de hâlâ seni seviyorum" gibisinden olan diyaloğu seçmeniz lazım.
Birinci sahneyi yaşadıysanız ve son dilek görevini de doğru şekilde yaptıysanız Kaer Morhen'de "ev gibisi yok" görevi sırasında ikinci sahneyi yaşayabilmeniz lazım.