Ege Bartu Acar Kilopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2018 #1 Steam indirimlerinden alıp oyunu yükledim. Fakat oyunu kütüphaneden başlatmayı denedikten sonra oyun açılmıyor. Herhangi bir hata da vermiyor. Çözmeme yardım ederseniz sevinirim.
Steam indirimlerinden alıp oyunu yükledim. Fakat oyunu kütüphaneden başlatmayı denedikten sonra oyun açılmıyor. Herhangi bir hata da vermiyor. Çözmeme yardım ederseniz sevinirim.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 4 Ocak 2018 #2 Logfile hata raporu alabilir miyim? Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi
M muhsin karadağ Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 15 17 Nisan 2020 #3 Mr.Acar dedi: Logfile hata raporu alabilir miyim? Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Logfile.PML dosyasını indir - download bende de sorun var bana bakar mısınız lütfen Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Logfile hata raporu alabilir miyim? Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Logfile.PML dosyasını indir - download bende de sorun var bana bakar mısınız lütfen