The Witcher 3 sürekli ölmek

Bu videoyu izleyin ve yarım saatte size fazlasıyla yetecek kadar domuz eti kazanın. Domuz eti oyundaki en iyi yiyeceklerdendir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Etiklik bulunamadı"

Ayrıca bulduğun her ineği kesip meditasyon yap üstüne. Asıl et ondan sonra geliyor.

Bir öneri de ben vereyim. Yetenek ağacında tükettiğin yiyeceklerin can tazeleme süresini uzatan bir yetenek var onu alabilirsin. Sanırım 20 dakikaya çıkarıyor süreyi.

Envanterinde her zaman yemek bulunması gerekiyor. Çiğ et, börek, su, soğan gibi kolay bulunan ve ucuz yiyecekleri alabilirsin. Gittiğin yerleri lootlamayı unutma. Bir sürü yemek çıkacaktır.

Eğer yemek sayın az ise, yetenek ağacından Gurme yeteneğini açabilirsin. Yediğin yemek, 20 dakika boyunca etkisini koruyacaktır.

İksirler çok önemli. Bodoslama giremezsin hiçbir canavara. Can doldurmak için en iyi iksir Kırlangıç'tır. Gerekli işlemleri yaptığın zaman Kırlangıç iksirini yapabilirsin

Vur kaç taktiği önemlidir. Karşındaki canavara bir iki tane vur ve kaç. Canavar saldıracağı zaman yana atla ve canavar savunmasız haldeyken yine saldırı yap. Sürekli bu işlemleri yapman gerekiyor.

İşaretler önemlidir. Yaratık Külliyatı'nda hangi canavarların, hangi işaretlerden çok hasar yediğini ezberleyebilirsin. Ona göre doğru işareti seçip rakibine iyi bir hasar bırakabilirsin. Canın azaldığında ise Quen, senin için en önemli işaret olacaktır.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Keira söylüyor size orada ne yapmanız gerektigini. Dinlemeniz lazım, kalkanimin içinde kal diyor. Zaten kalkan dışına cikinca sürekli enerjiniz gidiyor. Sabırla üstüne gitmeniz lazım yavaş yavaş defansı düşüyor bossun. Sonra olucek zaten

Canı azalınca 4 yada 5 köpek yolluyor. Onları nekadar hızlı öldürürsen can tazelemeyi o kadar erken keser ve saldırır. Bu yolla toplamda köpekleri iki tur kesince zaten canıda 3te1 filan kalıyo ve öldürüyosun. Köpekleri yavaş yavaş öldürürsen canını tamamen doldurup fuller ve yenme şansın olmaz. Ek olarak kırlangıç iksiri can tazeler, her meditasyondan sonra kendiliğinden 3 tane oluşturuyo.

Köpekleri hızlıca öldürmeniz lazım sonra da boss'a tekrar saldırın. Ahh be keira, onunla ilgili anılarım depreşti oyunda hakkını veremediğim karakterlerden bir tanesidir.

Anladım o köpeklerden sonra bir tane çok güçlü boss gibi bir şey geliyo hep canını yeniliyor pek zor değil ama çoğunlukla doghe atıp 1-2 kılıç darbesi atıp yeniden vurmasını bekle yine doghe at canını yeniliyor ama bir kaç kere canını yeniledikten sonra öldürebilirsin hem bundan daha zorları var hemen vazgeçmemelisin mesela ben oyunu 2 kere orta zorlukta bitirdim bir savaşta en fazla 2 kere filan ölmüşümdür ama kolaylikla geçiliyor

Kardeşim aynı şey benim de başıma gelmişti o görevi yanlışlıkla 7 lvl iken yapmıştım ve hiç yemeğim yoktu quen kullanarak hasar bile almadan geçebiliyorsun kalkanın patladığında geri kaç tekrar bas hasar bile almıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…